• Newbie
Koncept legure MOUDOAUER prirodni noćni Filter nebo Astronomija Filter za smanjenje zagađenja svetlosti za Canon za Nikon DSLR dodatni deo
zoom_in

Koncept legure MOUDOAUER prirodni noćni Filter nebo Astronomija Filter za smanjenje zagađenja svetlosti

KM 25.43

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Svetlosno zagađenje je uvek bilo izazov za fotografe koji vole da fotografišu gradove noću Ova neugodna izmaglica čini snimanje zvijezda i nebeskih objekata mnogo izazovnijim. Novi specijalni premaz na filteru pomaže u zaustavljanju ulaska žute i narandžaste talasne dužine svetlosti u sočivo što rezultira jasnijim fotografijama noćnog neba. Kao rezultat ovog efekta hlađenja, preporučujemo fotografima da uvijek koriste ručni balans bijele boje i odaberu temperaturu boje između 700 K i 1.500 K očitanja koje je snimljeno bez umetnutog filtera, kako bi se osigurala autentičnost boja vaših slika. Nano višeslojno,smanjuje svjetlosno zagađenje za kristalno čisto noćno nebo. Ultra Tanak Optički Stakleni Filter. Karakteristike : svetlosno zagađenje je uvek bilo izazov za fotografe koji vole da fotografišu gradove noću. Ova neugodna izmaglica čini snimanje zvijezda i nebeskih objekata mnogo izazovnijim.Novi specijalni premaz na filteru pomaže u zaustavljanju ulaska žute i narandžaste talasne dužine svetlosti u sočivo što rezultira jasnijim fotografijama noćnog neba. Za arhitektonske snimke ili duge ekspozicije u urbanom okruženju održavaju se čak i delikatne strukture i kontrasti u subjektu i više nisu preeksponirani. Pomoću opsežnog filtriranja toplijih talasnih dužina svjetlosti, fotografije se efektivno 'ohlade' zadržavajući isti detalj i kontraste koje vidite sa svojim eyes.As kao rezultat ovog efekta hlađenja, preporučujemo fotografima da uvijek koriste ručni balans bijele boje i odaberu temperaturu boje između 700 K i 1.500 K očitanja koje je snimljeno bez umetnutog filtera, kako bi se osigurala autentičnost boja vaših slika.Specifikacija : Nano višeslojno,smanjuje svjetlosno zagađenje za kristalno čisto Noćno Skijanjeultra tanke optičke filtere od stakla s obje strane, vodootporan, otporan na ulje,otporan na ogrebotine,koji štiti vaša cmaera sočiva bez livenja u boji, bez vinjeta na širokougaonim sočivima okvir od legure aduminiumprecations : filter za sečenje svetlosnog zagađenja ne seče 100% svetlosti koja dolazi sa svetala natrijuma i žive pare.Zagađena svjetlost je mješavina različitih neželjenih svjetlosnih spektra. Filter za sečenje svetlosnog zagađenja Ne može da preseče sve zagađene svetlosne spektre.

Nano Multi-Coated,reduces Light Pollution for Crystal Clear Night Skies:
Ultra Slim Optical Glass Filter:
Coates on both sides,waterproof, oil resistant, scratch resistant,protacting your cmaera lens:
No color cast,No vignetting on wide angle lenses:
Frame made of alloy aduminium:
Precautions:
Light pollution cut filter does not cut 100% of light coming from Sodium and Mercury-vapor lights.:
Polluted light is a mixture of different unwanted light spectrums. Light pollution cut filter cannot cut all the polluted light spectrums.:
Package Included:
1*Night filter :
Note:
Please confirm the caliber you need before purchasing, so as not to be inapplicable, thank you! !:

Izbor kupca..