• Newbie
BHVXW FOTO STUDIO Softbox kontinuirano rasvjetno kit Pozadina mekog kutija svjetlosna postolja + 3 pozadine + 2 * 2M komplet za podršku pozadinama
zoom_in

BHVXW FOTO STUDIO Softbox kontinuirano rasvjetno kit Pozadina mekog kutija svjetlosna postolja

KM 2.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Crno, bijeli i zeleni pamučni komplet izrađen je od pamučne tkanine koji apsorbira svjetlost i pomaže u uklanjanju refleksija Izvrsno za studiju i portretne fotografije. Izdržljiv i fleksibilni čelični okvir koji se lako prebija na malu veličinu. Lagana i jednostavna za postavljanje, reflektira i širi svjetlo, ravnomjerno difuzno svjetlo iz bilo kakve bljeskalice ili stalnog svjetlosti dobro. Omogućite svijetlo okruženje za snimanje fotografija proizvoda. Kompaktan i jednostavan za postavljanje. Crno, bijeli i zeleni pamučni komplet izrađen je od pamučne tkanine koji apsorbira svjetlost i pomaže u uklanjanju refleksija. Izvrsno za studiju i portretne fotografije. Izdržljiv i fleksibilni čelični okvir koji se lako prebija na malu veličinu. Lagana i jednostavna za postavljanje, reflektira i širi svjetlo, ravnomjerno difuzno svjetlo iz bilo kakve bljeskalice ili stalnog svjetlosti dobro. Omogućite svijetlo okruženje za snimanje fotografija proizvoda. Kompaktan i jednostavan za postavljanje. Crno, bijeli i zeleni pamučni komplet izrađen je od pamučne tkanine koja apsorbira svjetlost i pomaže u uklanjanju refleksije. Mrzim za studio i portretne snimke. Prilični i fleksibilni čelični okvir koji se lako savijaju na malu veličinu i lako se postavljaju, Odražava se i širi svjetlost ravnomjerno, difuzirajuća svjetlost iz bilo koje bljeskalice ili konstantno svjetlo dobro. Čisti svijetlo okruženje za snimanje fotografija proizvoda. Kompaktan i jednostavan za postavljanje. Svjetlo : Funkcija : Da biste osigurali sigurnost uređaja za osvjetljenje kada se koristi i podržava sva glavna foto oprema, uključujući reflektore, mekosne kutije, svjetla, suncobrane, pozadine i više.Solid sigurnosti 3 faze nogu 3 Zaključani sustav može držati žarulje i kišobran i meko-kutiju Securly.Type : Fotografija stativ stajališta : Black Material : aluminijska aluminijska alomoperacija visina postolja : 0. Visina : 200cm / 6. Opterećenje : 4kg / 8,82 LBWeight : 2.3kgsoft : Veličina : 50x70c Me 27 Socketwith Besplatno vanjsko difuzor Povjeru Umešajte svjetlosni potok i uklonite sjenu da biste napravili savršeno snimanje. Srebrno unutarnje lice može minimizirati gubitak svjetlosti i maksimizirati širenje svjetlosti. Bijeli mekani poklopac jača učinak softvera softvera.

Light Stands:
Function:
To ensure the safety of your lighting equipment when in use and support all major photo equipment including reflectors, softboxes, lights, umbrellas, backgrounds and more.
Solid safety 3 legs stages with locked system can hold light bulbs and umbrella and soft-box securely.:
Type:
Photography tripod stand
Color:
Black
Material:
Aluminum alloy
Operation height of stand:
0.68m ~2m
Max. height:
200cm / 6.56ft
Max. load:
4kg / 8.82lb
Weight:
2.3kg
Softbox:
Size:
50x70cm
E 27 socket:
With free outer diffuser cover:
Ultimate soften light stream and remove shadow to make perfect shooting. Silver internal face can minimize light loss and maximize light spread. White soft cover strengthens the effect of soft light.:
Backdrop:
Advantage:
Cost less, easy to use, fit all the application such as movies special effects and photography, portable and foldable, to soak up all the light without reflective
Size:
1.6*3M(5FT*10FT)
Material:
Non-woven fabric
Color:
White&Black&Green
Note:
You can ease them use these ways when it comes to some creases
1.Use a wet towel to wipe the creases and then use a book to press it for a while;:
2.Roll the backdrop up and put it aside.:
**High temperature steam iron is not allow.:
Background Stand:
Function:
To hold the backdrops and 2*2m backdrop stand is lightweight, heavy-duty and extensible for both studio, outdoor and a

Izbor kupca..