• Newbie
Skladišni nosač kuhinje kuhinja polica sprata-stop višeslojna mikrovalna pećnica za skladištenje police za skladištenje balkona dnevna soba polica četiri sloja
zoom_in

Skladišni nosač kuhinje kuhinja polica sprata-stop višeslojna mikrovalna pećnica za skladištenje police

KM 3.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Moda : Ako želite dodati elegantan dodir u svoju kuhinju i dom, ali ne želite da se potpuno obnovite, onda je ovo savršeno rješenje za dodavanje šarmantnog stila Materijal : Koristimo karbonski čelik i ekološki prihvatljivu boju za izgradnju ovog polica za pohranu, a površina je glatka, tako da je ovaj efekt skladištenja vrlo izdržljiv i jak. Višenamjenski : Polica se može koristiti kao organizacija za kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu, ured, garažu, kupatilo, terasu, dvorište, trpezariju, itd., Za spremanje mikrovalnih pećnica, kuhalica, torba, torbe itd. -Reating : Naši proizvodi koriste debeli čelični okvir koji je jak i izdržljiv. Može vam pomoći da pohranite stvari, povećajte upotrebu prostora kuće i držite kuću urednu. Odličan dizajn : stabilna baza i podesiva polica, možete ga povući na bilo koji položaj u vašem domu ili ured; Možete ga staviti i u kuhinju i trpezariju; Također možete odabrati odgovarajuću lokaciju za pohranu u skladu s vašim potrebama, ovo vam može pomoći da odmah proširite prostor za upotrebu. Moda : Ako želite dodati elegantan dodir u svoju kuhinju i dom, ali ne želite da se potpuno obnovite, onda je ovo savršeno rješenje za dodavanje šarmantnog stila. Materijal : Koristimo karbonski čelik i ekološki prihvatljivu boju za izgradnju ovog polica za pohranu, a površina je glatka, tako da je ovaj efekt skladištenja vrlo izdržljiv i jak. Višenamjenski : Polica se može koristiti kao organizacija za kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu, ured, garažu, kupatilo, terasu, dvorište, trpezariju, itd., Za spremanje mikrovalnih pećnica, kuhalica, torba, torbe itd. -Reating : Naši proizvodi koriste debeli čelični okvir koji je jak i izdržljiv. Može vam pomoći da pohranite stvari, povećajte upotrebu prostora kuće i držite kuću urednu. Odličan dizajn : stabilna baza i podesiva polica, možete ga povući na bilo koji položaj u vašem domu ili ured; Možete ga staviti i u kuhinju i trpezariju; Također možete odabrati odgovarajuću lokaciju za pohranu u skladu s vašim potrebama, ovo vam može pomoći da odmah proširite prostor za upotrebu. Usluga : Hvala vam puno na kupovini, ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, javite nam direktno, a mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata. Želim vam sretan život! Veličina : s 19.

Layer:
Material:
We use carbon steel and environmentally friendly paint to build the storage shelf, so this anti-rust effect is very durable and strong.
Features:
stable base and adjustable shelves, with 4 fixed shelves, can help you keep your home tidy and clean, very convenient in daily life.
Packing list:
storage rack * 1.
Service:
We have a professional service team, if you have any questions, please feel free to contact us.

Izbor kupca..