• Newbie
Vieue podloga za poliranje 5kom Pu Pena interfejs jastučić 2 inča 50mm Brusna Mašina Liner podloga za poliranje električni alat dodatna oprema čičak i petlja
zoom_in

Vieue podloga za poliranje 5kom Pu Pena interfejs jastučić 2 inča 50mm Brusna Mašina Liner podloga

KM 19.98

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

1) struktura pene je u skladu sa obrisom kako bi se postigao finiji ukras 2) Dodajte podršku na podlogu za disk da poboljšate abrazivno sečenje i čvršće brušenje ivica. 3) bez napora se uklapa između diska za pijesak i potporne podloge za brzu zamjenu. 4) smanjite vibracije koje stvaraju orbitalni alati za brušenje, čime se poboljšavaju rezultati. Spužvaste jastučiće za poliranje treba očistiti prije upotrebe kako bi se osiguralo da ne ostanu čestice. Polir treba očistiti odmah nakon upotrebe i osušiti na hladnom mjestu. 1) struktura pene je u skladu sa obrisom kako bi se postigao finiji ukras. 2) Dodajte podršku na podlogu za disk da poboljšate abrazivno sečenje i čvršće brušenje ivica. 3) bez napora se uklapa između diska za pijesak i potporne podloge za brzu zamjenu. 4) smanjite vibracije koje stvaraju orbitalni alati za brušenje, čime se poboljšavaju rezultati. Spužvaste jastučiće za poliranje treba očistiti prije upotrebe kako bi se osiguralo da ne ostanu čestice. Polir treba očistiti odmah nakon upotrebe i osušiti na hladnom mjestu. Specifikacija : 2" prečnik 50 mm, Ukupna debljina oko 13 mm karakteristike : izdržljiva, antikorozivna, kisela i alkalna otpornost, nije lako degumirati Primjena : 1) struktura pjene je u skladu sa obrisom kako bi se postigla finija dekoracija2) Dodajte podršku na podlogu diska za poboljšanje abrazivnog rezanja i čvršćeg brušenja ruba3) bez napora se uklapa između diska za pijesak i potporne podloge za brzu zamjenu4) smanjite vibracije koje generišu alati za orbitalno brušenje, čime se poboljšavaju rezultatiuključujući pakovanje : 5 jastučića za interfejs očišćeno prije upotrebe kako bi se osiguralo da ne ostanu čestice. Polir treba očistiti odmah nakon upotrebe i osušiti na hladnom mjestu.

2 diameter 50mm, total thickness about 13mm:
Features:
durable, anti-corrosion, acid and alkali resistance, not easy to degumming
application:
1) The foam structure conforms to the outline to achieve a finer decoration:
2) Add support on the disc pad to improve abrasive cutting and tighter edge grinding:
3) Effortlessly fit between the sand disc and the support pad for quick replacement:
4) Reduce vibration generated by orbital grinding tools, thereby improving results:
Including packaging:
5 interface pads
Sponge polishing pads should be cleaned before use to ensure that no particles remain. The polisher should be cleaned immediately after use and dried in a cool place. :

Izbor kupca..