• Newbie
Xjjzs 10 božićne četkice za šminku Crvene vlakne za kosu četkice Beauty Tools Set četkica za šminku
zoom_in

Xjjzs 10 božićne četkice za šminku Crvene vlakne za kosu četkice Beauty Tools Set četkica za šminku

KM 22.25

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Prašak za jednostavan za stick s prirodnom bojom, pa čak i renderiranjem Boja brzo, četke bez linte uzdignute i predstavljaju svoj životni stil. Lako je prevoziti, jednostavan za upotrebu i jednostavan za nošenje. Koristite na licu da biste se prijavili, miješali ili obrisuli više medija. Raznovrstan i pogodan za profesionalnu i ličnu upotrebu. Prah koji se lako drži prirodne boje, pa čak i renderiranje.Color-brze četkice bez obzira : Nacrtajte višestruke medred.Oblikovan i prikladan za profesionalnu i ličnu upotrebu. Specifikacija : četkica : Wood Fibured sa : setovi i kitsitemska četkica : 1set * Četkica za šminku Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo mi kontaktirati Vi ste u roku od 24 sata i dajete vam zadovoljavajući odgovor. Podsjetite se da će podsjetiti efekte usvjetnih osvetljavanja, monitora postavki svjetline / kontrasta itd. Mogli bi postojati neke male razlike u fotografiji web stranice i stvarne stavke.

Brush Material:
Wool Fiber
Used With:
Sets & Kits
Item Type:
Makeup Brush
Package Include:
1set* makeup brush:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
About Color:
Please be reminded that due lighting effects,monitor brightness/contrast settings etc,there could be some slight differences in the color tone of the website′s photo and the actual item

Izbor kupca..