• Newbie
12pcs komplet za četkicu za šminku, ručna mekana sintetička vlakna kozmetika četkica, meke čekinje za prikrivanje pudera
zoom_in

12pcs komplet za četkicu za šminku, ručna mekana sintetička vlakna kozmetika četkica, meke čekinje

KM 8.43

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Multifunkcionalna četka za šminku : Ovaj set četkica za šminke ima 12 četkica za šminku, uključujući četkicu za prah, četkica za rumenilo, četkicu za sjenilo, četkicu za obrve itd, Koji se mogu koristiti za vlažnu i suhu šminku za različite potrebe za šminkanjem. Jednostavan prah za uklanjanje : Ova četka za šminku je vrlo lepršava i pomaže vam da odaberete prah, ravnomjerno rasporedite, širite se lako i stvorite besprijekoran finiš. Ultra meke čekinje : Ova četkica za šminku ima meke i osjetljive čekinje, jaki prah, bogati čekinje, fine vrhove, mekane, bez iritacije kože, pogodno za sve. Organizator : Set četkica za šminkanje uredno je organiziran u elegantnoj PU kožnoj vrećici za jednostavnu prenosivost i upotrebu, možete ih pohraniti u torbu kada je vaša šminka gotova. Odličan poklon : Ovaj skup četkica je savršen poklon za žene, mame, djevojke, bake, parove, kćeri, zahvalnosti i Božić, Novu godinu i dan zaljubljenih. Multifunkcionalna četka za šminku : Ovaj set četkica za šminke ima 12 četkica za šminku, uključujući četkicu za prah, četkica za rumenilo, četkicu za sjenilo, četkicu za obrve itd., Koji se mogu koristiti za vlažnu i suhu šminku za različite potrebe za šminkanjem. Jednostavan prah za uklanjanje : Ova četka za šminku je vrlo lepršava i pomaže vam da odaberete prah, ravnomjerno rasporedite, širite se lako i stvorite besprijekoran finiš. Ultra meke čekinje : Ova četkica za šminku ima meke i osjetljive čekinje, jaki prah, bogati čekinje, fine vrhove, mekane, bez iritacije kože, pogodno za sve. Organizator : Set četkica za šminkanje uredno je organiziran u elegantnoj PU kožnoj vrećici za jednostavnu prenosivost i upotrebu, možete ih pohraniti u torbu kada je vaša šminka gotova. Odličan poklon : Ovaj skup četkica je savršen poklon za žene, mame, djevojke, bake, parove, kćeri, zahvalnosti i Božić, Novu godinu i dan zaljubljenih. Multifunkcionalni : ovaj set četkica za šminkanje 12pcs uključuje četkicu za prah, četkicu za rumenilo, četkicu za sjenilo, četkicu za obrve i još mnogo toga. Može se koristiti za vlažnu i suhu kozmetiku. Jednostavno preuzimanje praha : Ova četkica za šminku su vrlo pahuljasti, pomaže vam da pokupite prah lako, ravnomjerno širite boju i lako se primijenite, pomažući vam da stvorite savršenu šminku.

Item Type:
 Makeup Brushes Set
Makeup Brush Material:
Synthetic Fibers
Storage Bag Material:
PU Leather
Number of Makeup Brushes:
12pcs
Applicable People:
Universal
Package List:
12 x Makeup Brush1 x Storage Bag:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Izbor kupca..