• Newbie
Viši za obradu drveta, brzo otpuštanje Stezaljka od metala od drveta Set za obradu drveta Set Heavy Duty 4 Set za kućnu trgovinu za 26,5 mm navoja
zoom_in

Viši za obradu drveta, brzo otpuštanje Stezaljka od metala od drveta Set za obradu drveta Set Heavy Duty

KM 35.90

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Ergonomska ručka nudi lakše stezanje i smanjuje umor za ruku Velike ploče kvačila lako se oslobađaju za povećanu izdržljivost i pouzdanost. Velike noge nude više stabilnosti i čišćenja između ručke i radne površine. Izgrađene od tvrdog livenog gvožđa, izdržljivog i čvrste koje treba koristiti. Pogodno za 26,5 mm (metričko) navojna cijev, držeći se za stolu preciznu na mjestu dok lijepite. Ergonomska ručka nudi lakše stezanje i smanjuje umor za ruku. Velike ploče kvačila lako se oslobađaju za povećanu izdržljivost i pouzdanost. Velike noge nude više stabilnosti i čišćenja između ručke i radne površine. Izgrađene od tvrdog livenog gvožđa, izdržljivog i čvrste koje treba koristiti. Pogodno za 26,5 mm (metričko) navojna cijev, držeći se za stolu preciznu na mjestu dok lijepite. Izgrađena od tvrdog livenog gvožđa, izdržljivog i čvrste za upotrebu. Velike noge nude više stabilnosti i čišćenja između ručke i radne površine. Ergonomska ručka nudi lakše stezanje i smanjuje umor za ruku. Velike ploče kvačila lako se oslobađaju za povećanu izdržljivost i pouzdanost. Pogodno za 26,5 mm (metričko) navojna cijev, održavajući svoju stolu preciznu preciznu na mjestu dok lijepljivačim.specifikacija : Opis : Ova stezaljka je savršena za drvosječe koji rade na ormarima! Samo gurnite stezaljku cijevi kroz bilo koju dužinu 26,5 mm (metric) cijev za uvođenje drveta u mesto za lepljenje i bušenje! Ova stezaljka je sjajan dodatak za rad za obradu drveta u kući ili trgovini! Značajke : izgrađene od tvrdog livenog gvožđa, izdržljivog i čvrste za upotrebu. Velike noge nude više stabilnosti i čišćenja između ručke i rada. Ergonomska ručka nudi lakše stezanje i smanjuje umor za ruku. Velike ploče kvačila lako se oslobađaju za povećanu izdržljivost i mogućnost. Pogodno za 26,5 mm (metričko) navojna cijev, održavajući svoje stowwwork precizno mjesto tijekom lijepljenja. Specifikacija : Materijal : Željezna Količina : 4 Set Boja : Prikazana kao težina slike : cca. 5402 G paket : 4 x Set stezaljke za obradu drveta (cijev nije uključena) Napomena : Zbog razlike između monitora i svjetlosnih učinka, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta.

Description:
This clamp is perfect for woodworkers working on cabinets andwooden boxes! Just slide the pipe clamp through any length 26.5mm(Metric) pipe tohold wood in place for gluing and drilling! This clamp is a great addition toany woodworking work bench at the home or shop! :
Features:
Constructed of tough cast iron, durable and sturdy to use. :
Large feet offer more stability and clearance between handle andworktop. :
Ergonomic handle offers easier clamping and reduces hand fatigue. :
Large clutch plates release easily for increased durability anddependability. :
Suitable for 26.5mm(Metric) threaded pipe, keeping your woodwork precisein place while gluing.:
Specification:
Material:
Iron
Quantity:
4 set
Color:
Shown as picture
Weight:
Approx. 5402g
Package Included:
4 x Woodworking Clamps Set (pipe is NOT included):
Note:
Due to the differencebetween the monitors and light effect, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Izbor kupca..