• Newbie
MT2 Precision Live, srednji tokarski alat Revolving Centremt2 Centar za firme METALTE METALCESSY
zoom_in

MT2 Precision Live, srednji tokarski alat Revolving Centremt2 Centar za firme METALTE METALCESSY

KM 10.25

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Može se koristiti za brzi okretanje brzine, pogodno za CNC tokare Široko korišteno : Heavy Duty MT2 Live Center dizajniran je za strug srednjeg brzina i srednjeg opterećenja, ovaj je centar strugača savršen za i za metal i na drvu. Može se koristiti za okretanje visokog brzina, pogodno za CNC tokare. Kvaliteta vrhunskog kvaliteta : preklopna stezaljka izrađena je od visokokvalitetnog metala, ima dugotrajni radni vijek, izdržljiv za upotrebu. Visoka kvaliteta Ovaj set uključen je 4pcs preklopne stezaljke koje su dovoljno za upotrebu. Napravljen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivo za upotrebu. 100 potpuno novi i visoki kvalitet. Može se koristiti za brzi okretanje brzine, pogodno za CNC tokare. Široko korišteno : Heavy Duty MT2 Live Center dizajniran je za strug srednjeg brzina i srednjeg opterećenja, ovaj je centar strugača savršen za i za metal i na drvu. Može se koristiti za okretanje visokog brzina, pogodno za CNC tokare. Kvaliteta vrhunskog kvaliteta : preklopna stezaljka izrađena je od visokokvalitetnog metala, ima dugotrajni radni vijek, izdržljiv za upotrebu. Visoka kvaliteta Ovaj set uključen je 4pcs preklopne stezaljke koje su dovoljno za upotrebu. Napravljen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivo za upotrebu. 100 potpuno novi i visoki kvalitet. Spesisani dio je napravljen oblik velike brzine, čelik, utapanje je 55 do 60hc2. Visokokvalitetni dizajn ležaja, koristeći velike brzine za visoku tačnost3. Protačna reza za brtvljenje unesite u ležaj tako produžujte vrijeme usluge4. Dizajniran za strug u srednjem i srednjem okruženju za opterećenje55. Može se koristiti za okretanje velike brzine, pogodno za CNC lathesspecifikaciju : Opis : Izrađen od premium čeličnog materijala, Live Center je jake tvrdoće, visoke preciznosti i duge trajnosti. Primjenjivo je na specijalni tokar u srednjoj brzini srednjeg opterećenja .Fatures : Glavno tijelo je izrađeno od čelika od 40 CR-a, njegova tvrdoća za gašenje je 45 do 50 HRC; Specijalni dio je napravljen oblik velike brzine, čelik za brzi, ukidajući tvrdoću je 55 do 60hrc. Visokokvalitetni dizajn ležaja, koristeći velike brzine za veliku preciznost. Protačna reza za brtvljenje unesite ležaj tako produžujte vrijeme usluge. Dizajniran je za strug u srednjem okruženju za brzinu i srednje opterećenje.

Description:
Made of premium steel material, the live center is of strong hardness, high precision and long durability. It is applicable to special lathe in the medium speed of the medium load processing.:
Features:
The main body is made from 40CR steel, its quenching hardness is 45 to 50 HRC; the pointed part is made form high speed steel, quenching hardness is 55 to 60HRC. :
High quality bearing design, using high speed bearing for high accuracy. :
proof seal cutting enter into bearing thus prolong service time. :
Designed for lathe in medium speed and medium load environment. :
Can be used for high speed turning, suitable for CNC lathes.:
Specifications:
Condition:
100% Brand New
Material:
Bearing Steel
Type:
MT2
Accuracy:
0.01mm
Quenching Hardness:
55-60HRC (Pointed part), 45-50HRC (Main part)
Length:
approx. 14.5cm / 5.7inch
Largest Diam.:
approx. 4cm / 1.6inch
Shank Diam.:
approx. 1.4cm / 0.6inch
Weight:
approx. 506g
Package Included:
1 x MT2 Live Center:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calib ed same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..