• Newbie
Liyjtk Rezanje alata za rezanje FlainsWaw 4,8 mm na otvorenom lančani lančani lančani lanac za oštrenje alata za rezanje
zoom_in

Liyjtk Rezanje alata za rezanje FlainsWaw 4,8 mm na otvorenom lančani lančani lančani lanac za

KM 1.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Napravljen od visokokvalitetnog metalnog materijala, s velikom tvrdoćom i izdržljivošću, može se koristiti duže vrijeme Sa plastičnom ručicom, dizajn ručke u skladu je s ergonomijom i ugodno je shvatiti. Ovaj je proizvod abrazivni alat za obradu motornog pila za obradu drveta. Ima jednostavnu metodu upotrebe i dugog radnog vijeka. Datoteke mogu djelomično izoštriti lance alata i vrlo su pogodne za vrtlarstvo. Profesionalna proizvodnja, izvrsna izrada, suštinski je dio rada za prijavu. Napravljen od visokokvalitetnog metalnog materijala, s velikom tvrdoćom i izdržljivošću, može se koristiti duže vrijeme. Sa plastičnom ručicom, dizajn ručke u skladu je s ergonomijom i ugodno je shvatiti. Ovaj je proizvod abrazivni alat za obradu motornog pila za obradu drveta. Ima jednostavnu metodu upotrebe i dugog radnog vijeka. Datoteke mogu djelomično izoštriti lance alata i vrlo su pogodne za vrtlarstvo. Profesionalna proizvodnja, izvrsna izrada, suštinski je dio rada za prijavu. Specifikacija : Stanje : 100% Brand Newmaterial : Metalna težina : cca.6 OZize : Prečnik : cca.2intotalno Dužina : cca.4inpackeage lista : 1 x File Note lanca : 1. Molimo omogućujte grešku 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Condition:
100% Brand New
Material:
Metal
Weight:
Approx. 45g / 1.6oz
Size:
Diameter:
Approx. 4.8mm / 0.2in
Total Length:
Approx. 290mm / 11.4in
Package List:
1 x Chain File:
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..