• Newbie
Baoblaze Stepenasta bušilica, visoka burgija, HSS bušilica sa više rupa, 10 koraka
zoom_in

Baoblaze Stepenasta bušilica, visoka burgija, HSS bušilica sa više rupa, 10 koraka

KM 33.10

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Ovo je novi HSS Čelični rezač rupa od titanijumskog konusa, koji je napravljen od visokokvalitetnog HSS čelika, i sa titanijumom obloženim trenjem i toplotom Uštedite vrijeme jer ne morate mijenjati okrugle rupe veličine . Svaki djeluje kao a za sljedeću veličinu. Neklizajuća napojnica, nema potrebe za udarcima. Šesterokutna osovina sprečava klizanje stezne glave. prečnici urezani u flautu za laku identifikaciju. Vrlo je pogodan za korištenje rupa u raznim materijalima uključujući čelik, mesing, drvo, itd. Jednostavan za upotrebu i izdržljiv. Ovo je novi HSS Čelični rezač rupa od titanijumskog konusa, koji je napravljen od visokokvalitetnog HSS čelika, i sa titanijumom obloženim trenjem i toplotom. Uštedite vrijeme jer ne morate mijenjati okrugle rupe veličine . Svaki djeluje kao a za sljedeću veličinu. Neklizajuća napojnica, nema potrebe za udarcima. Šesterokutna osovina sprečava klizanje stezne glave. prečnici urezani u flautu za laku identifikaciju. Vrlo je pogodan za korištenje rupa u raznim materijalima uključujući čelik, mesing, drvo, itd. Jednostavan za upotrebu i izdržljiv. Opis : - Ovo je novi HSS Čelični rezač rupa sa velikim stepenim konusom od titanijuma,koji je napravljen od visokokvalitetnog HSS čelika, i sa titanijumom obloženim trenjem i toplotom. - Uštedite vrijeme jer ne morate mijenjati okrugle rupe veličine . Svaki djeluje kao a za sljedeću veličinu. - Neklizajuća napojnica, nema potrebe za udarcima. Šesterokutna osovina sprečava klizanje stezne glave. prečnici urezani u flautu za laku identifikaciju. - Veoma je pogodan za korišćenje rupa u raznim materijalima uključujući čelik, mesing, drvo , itd. - Jednostavan za upotrebu i izdržljiv.Specifikacija : - 3-12mm 10 Koraci, dužina : 78.5 mm / 3inch-4 - 12mm, dužina : 68mm / 2.67 inch-4-20mm 9 koraci, dužina : 74mm / 2.91 inch Package uključuje : 1 komad korak Bitnota : molimo dozvolite 1-3mm merno odstupanje zbog ručnog merenja.Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta,stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od boje prikazane na slikama.Hvala!Imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji robe online, fokusirani smo na pružanje najboljih proizvoda i usluga korisnicima.

- 3-12mm 10 Steps ,Length:
78.5mm / 3inch
- 4-12mm , Length:
68mm / 2.67inch
- 4-20mm 9 Steps, Length:
74mm / 2.91inch
Package Includes:
1 Piece Step Bit:
Note:
Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement.:
Due to the different monitor and light effect,the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.Thank you!:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Izbor kupca..