• Newbie
Baoblaze Glass Automatsko samo zalijevanje sijalica za navodnjavanje kaplja za cvijeće, 3pcs mali
zoom_in

Baoblaze Glass Automatsko samo zalijevanje sijalica za navodnjavanje kaplja za cvijeće, 3pcs mali

KM 14.65

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Samostalna sijalica na otvorenom i unutarnju upotrebu Automatske globuse za zalijevanje izoštreni su, pa samo trebaju ispuniti globus, a zatim ga umetnuti u tlo za automatsko zalijevanje. Napravljen od staklenog materijala, izdržljiv za upotrebu. Osigurajte vodu ravno na korijenje biljaka. Ako je tlo biljaka posebno suvo, preporučuje se tlo prije upotrebe. Nije pogodan za upotrebu u zamrzavajućem okruženju. Samostalna sijalica na otvorenom i unutarnju upotrebu. Automatske globuse za zalijevanje izoštreni su, pa samo trebaju ispuniti globus, a zatim ga umetnuti u tlo za automatsko zalijevanje. Napravljen od staklenog materijala, izdržljiv za upotrebu. Osigurajte vodu ravno na korijenje biljaka. Ako je tlo biljaka posebno suvo, preporučuje se tlo prije upotrebe. Nije pogodan za upotrebu u zamrzavajućem okruženju. Opis : - Samostalna sijalica na otvorenom i unutrašnju upotrebu. - AUTOMATSKI GLOBE ZA ZAVRŠENE su izošljeni, pa samo trebaju popuniti globus, a zatim ga umetnuti u tlo za automatsko zalijevanje. - Napravljen od staklenog materijala, izdržljivo za upotrebu. - Osigurajte vodu ravno na korijenje biljaka. - Ako je tlo biljaka posebno suvo, preporučuje se tlo prije upotrebe. Nije prikladan za upotrebu u zamrzavanju. Specifikacija : - Materijal : staklo - Veličina : (neobavezno) - L : 7x20cm / 2,75x7.86inch - S : 6x15cm / 2,36x5.90inchpackage uključuje : opcionalno : 3/4 komada Bullbsnote zalijevanje : Molimo vas da dopustite 1-3 cm / 0,39-1,18 inča Zbog ručnog mjerenja i 3-5 g / 0,007-0,01lb / 0,11-0.18oz za razliku između različitih boja. Kolori se mogu pojaviti različite u zavisnosti od svjetla i kako Popis se gleda.Hvala vaše razumijevanje i pažnju. Želim vam ugodno iskustvo kupovine! Imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji robe na mreži, fokusirani smo na pružanje najboljih proizvoda i usluga kupcima.

- Material:
Glass
- Size:
(Optional)
- L:
7x20cm/2.75x7.86inch
- S:
6x15cm/2.36x5.90inch
Package Includes:
Optional:
3/4 Pieces Self Watering Bulbs:
Note:
Please allow 1-3 cm/ 0.39-1.18 inch difference due to manual measurement and 3-5 g/ 0.007-0.01lb/ 0.11-0.18oz for the difference between different colors.:
Colors can appear different depending on light and how the listing is viewed.:
Thank your understanding and attention. Wish you a pleasant shopping experience!:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Izbor kupca..