• Newbie
Vieue Garden System za navodnjavanje navodnjavanje 10/24 UNT atomizirajuća mlaznica sa neklizajućim kratkim zglobnim navodnjavanjem za navodnjavanje za navodnjavanje Greenhouse Cooling Mist Sistem 2 seta
zoom_in

Vieue Garden System za navodnjavanje navodnjavanje 10/24 UNT atomizirajuća mlaznica sa neklizajućim kratkim

KM 30.45

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Vrlo pogodan za zalijevanje biljaka za zalijevanje biljaka, pogodnih za navodnjavanje poljoprivrede, travnjaka i vrtnih prskalica Čvrsto mesingano kućište sa plastičnim tebi. Svaka mlaznica koristi najmanje 1/2 litre vode na sat. Materijal : mesingano tijelo i plastika. Veličina : 0,2 / 0,3 / 0,4 / 0,5 mm Opcionalno, 6-25 rupa navoja s navojem. Navodnjavanje je čak, a sporo navodnjavajuća brzina omogućava da se tlo potpuno apsorbira u korijenskoj površini postrojenja. 1/4 "Klizna brašna mlaznica kombinirana je s atomizirajućim mlaznicom i koristi se u kombinaciji sa 1/4" Od cijevi za hlađenje vanjskog hlađenja niskog pritiska. Ne treba zavariti čeličnu cijev, što je korisno za prevenciju, eksplozije i opseg visokog nadmorske visine i eliminira nedostatke uzrokovane bezbrižnim zavarivanjem. Mesingano tijelo s plastičnom teeach mlaznicom koristi najmanje 1/2 galona vode po Sati Paketifikacija : Materijal : Mesing karoserija i plastika : 0.5 mm Opcionalno, 6-25 Navoj za mlaznice za mlaznice : 2-3 kgpak. Kompleti (mesingani atomizirajuća mlaznica + 1/4 '' konektor) Direktor veličine proizvoda se ručno meri i može doći do pogreške 1-2 mm. Za razlike u monitorima, mogu biti razlika u boji, a slike se možda neće odražavati stvarne boje predmeta. moli da se oprosti!.

Material:
brass body and plastic
Size:
0.2/0.3/0.4/0.5mm optional, 6-25 hole threaded nozzle
Working pressure:
2-3 kg
Package Included:
2 sets (brass atomizing nozzle + 1/4'' connector):
notes:
The product size drawing is manually measured, and there may be an error of 1-2mm.:
Due to differences in monitors, there may be color differences, and the pictures may not reflect the actual colors of the items. beg to be excused! :

Izbor kupca..