• Newbie
Držač za zid, držač za metlu držač za metlu uredni Organizator, zidni Organizator od nerđajućeg čelika sa 3 stalka 4 kuke za krpu za četkicu i ostavu alata za metlu za pranje veša u bašti u kuhinji
zoom_in

Držač za zid, držač za metlu držač za metlu uredni Organizator, zidni Organizator od nerđajućeg

KM 43.25

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Visokokvalitetni čvrsti materijal : ovaj zidni držač za metlu za metlu napravljen je od nerđajućeg čelika SUS304 i pp okoline,površina je polirana, svetla i čista, nije lako zarđati i može se koristiti dugo vremena Uštedite prostor : može održati krpu suvom i izbjeći rast bakterija. Pogodan je za porodični balkon i kupatilo. Pomozite vam da lako pohranite i organizirate alate za čišćenje, kako biste maksimizirali prostor i dali svom domu nenatrpan izgled. Jednostavan za upotrebu : držač mopa je opremljen sa 4 debele kuke, sa velikom nosivošću, može da primi krpu za suđe, četku za čišćenje i druge predmete. Metoda upotrebe je jednostavna, a mop se može čvrsto fiksirati jednom štampom, što nije lako pasti. 2 načina za instaliranje : podržavajte dva načina instalacije punch i instalacije bez punch-a, koji mogu zadovoljiti vaše različite potrebe. možete izabrati najbolji način za sebe.(Za teško ili vanjsko vješanje preporučuje se bušenje vijaka). Zadovoljavajuća garancija : naši proizvodi su potpuno novi i sigurno će zadovoljiti vaše zahtjeve, ali ako imate bilo kakvih problema s njima, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo ih riješiti za vas u bilo kojem trenutku. Površina je polirana, svijetla i čista, nije laka za rđanje i može se koristiti dugo vremena. Opremljen sa 4 debele kuke, velike nosivosti, sposoban za prijem krpe za suđe, četke za čišćenje i drugih predmeta. Metoda upotrebe je jednostavna, a mop se može čvrsto fiksirati jednom štampom, što nije lako pasti. Podržavajte dva načina instalacije punch i instalacije bez punch-a, koji mogu zadovoljiti vaše različite potrebe. Može održavati krpu suvom i izbjeći rast bakterija. Pogodan je za porodični balkon i kupatilo. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novo vrsta artikla : držač mopa Materijal : 304 nerđajući čelik, PP Boja : Siva Tip : 3 stalka 4 kuke Primjena : balkon / kupatilo, itd način instalacije : Punch instalacija / bez bušenja težina instalacije : pribl.9 Oz Veličina : Dužina : cca.0 u razmaku između udica : cca.3 in širina montažne ploče : cca.2 in lista pakovanja : 1 x držač krpe 1 x vreća šrafova 1 x kesa lepkova 1 x ključ 1 x Uputstvo za upotrebu napomena : 1.Molimo dozvolite grešku od 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Mop Holder
Material:
304 Stainless Steel, PP
Color:
Gray
Type:
3 Racks 4 Hooks
Application:
Balcony / Bathroom, etc
Installation Method:
Punch Installation / Punch Free Installation
Weight:
Approx. 422g / 14.9oz
Size:
Length:
Approx. 38cm / 15.0in
Hook Spacing:
Approx. 11cm / 4.3in
Mounting Plate Width:
Approx. 3cm / 1.2in
Package List:
1 x Mop Holder:
1 x Bag of Screws:
1 x Bag of Adhesives:
1 x Wrench:
1 x Instruction Manual:
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..