• Newbie
ZGWL ruksak za kućne ljubimce, transparentni nosač za mačke u svemirskoj kapsuli, ruksak za planinarenje za nošenje kućnih ljubimaca, držite kućne ljubimce do 12 Lbs, plava, roze, zelena
zoom_in

ZGWL ruksak za kućne ljubimce, transparentni nosač za mačke u svemirskoj kapsuli, ruksak za planinarenje za

KM 1.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

[TV CAT BAG ruksak dizajn] : može posmatrati temperaturu i Vlažnost u ruksaku Mačke su osjetljivije na temperaturu i vlažnost od ljudi. Temperatura i Vlažnost u torbi su vidljivi. Pogodno je na vrijeme promatrati status mačke, zasjenjujući prozirnu stranu i promatrati status mačke dajući mački osjećaj sigurnosti. Odgovor na stres. [Odlična ventilacija] : trostrani otvori za ventilaciju i ventilaciju, majstor nije zagušljiv i udoban za disanje, prugasti dizajn sa više otvaranja, dobra ventilacija i ventilacija, mačke mogu slobodno disati.Velike svemirske mačke također mogu pustiti držanje, dizajn velikog otvora pogodan je za ulazak i izlazak mačke, a unutrašnji veliki prostor omogućava mački da se okrene po volji. [Napravljen od SAFTY materijala] : ABS+PP + TPR materijal, tvrd i jak i relativno lagan, četverokutna fiksna baza, oslonac u četiri tačke za majstora da bude stabilniji, brava na vratima kako bi se spriječilo slučajno bijeg mačaka, polirana u ogledalu površina, moderan oblik, elegantno putovanje. [Mekano i udobno] : otvori sa obe strane se mogu pričvrstiti na naramenicu, gornji deo metala je povezan sa remenom za ruku za putovanje dvostruke namene, unutrašnjost je opremljena mekom pamučnom podlogom, apsorpcijom udara i pritiskom, a mačka može da se odmori na neravninama na putu. Metalna rešetka sa obe strane ima kružne otvore, koji se mogu otvoriti u oba smera umiruju vašu mačku bilo kada i bilo gde da poveća osećanja. [Putujte sa svojim ljubimcima] : ovaj nosač ruksaka za pse dizajniran je za vani i putovanja, možete ga koristiti za nošenje malih pasa ili mačaka za biciklizam, planinarenje, kampiranje, šetnju na otvorenom ili sastanke s prijateljima. Uživajte u najboljem zajedničkom vremenu. [TV CAT BAG ruksak dizajn] : može posmatrati temperaturu i Vlažnost u ruksaku. Mačke su osjetljivije na temperaturu i vlažnost od ljudi. Temperatura i Vlažnost u torbi su vidljivi. Pogodno je na vrijeme promatrati status mačke, zasjenjujući prozirnu stranu i promatrati status mačke dajući mački osjećaj sigurnosti. Odgovor na stres. [Odlična ventilacija] : trostrani otvori za ventilaciju i ventilaciju, majstor nije zagušljiv i udoban za disanje, prugasti dizajn sa više otvaranja, dobra ventilacija i ventilacija, mačke mogu slobodno disati.

❃Product Name:
TV cat bag
❃Fitable season:
All season
❃Product material:
ABS+ PP+TPR
❃Color:
mist powder, bird lake blue, misty green
❃Applicable Breed:
Small Dogs Cats
❃Product weight:
about 1.98kg
❃Capacity:
12 pound pet
❃Hardness:
medium to hard
✔ Dimensions :
43.5CM*23.5CM*30CM/ 17.1*9.2*11.8 in
❃❃ NOTE:
Please check the size carefully before purchasing
Instructions:
● Soft rubber handles, easy to lift without breaking your hands:
●The pet carrier backpack fits most small dogs and small to medium sized cats:
●Adjustable shoulder strap is well padded for comfortable wearing.:
● The lock buckle can prevent the pet from suddenly running out and losing when opening the bag.:
ps:
Due to the difference in lighting and screen settings, the color of this item may be slightly different from the picture.:
Due to different manual measurement methods, please allow a slight 1-2cm difference in size.:
package:
1*Pet backpack:
If you have any questions, please send us an email, we will reply you within 24 hours, we will serve you with high-quality products to meet your needs. If you need other products, please search ZGWL:
Thank you for choosing our products, wish you a happy life! :

Izbor kupca..