• Newbie
Električna bušilica za nokte, 40000rpm Mašina za mlevenje noktiju prenosiva bušilica za nokte akrilna Mašina za nokte električni alati za manikir za nokte za Salon za nokte DIY manikir
zoom_in

Električna bušilica za nokte, 40000rpm Mašina za mlevenje noktiju prenosiva bušilica za nokte akrilna

KM 1.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Brzi 0-40000rpm ekran sa podesivom brzinom, možete znati koliko vam je brzine potrebno za rad, više inteligencije Dizajn koji apsorbuje udarce : ova akrilna turpija za nokte opremljena je visokokvalitetnim ležajem i motorom za preciznost koji apsorbuje udarce, koji osiguravaju da bušilica za nokte radi izuzetno tiho i glatko bez vibracija, i hlađenjem aluminijumske legure, lako se drži, pružajući vam udobno iskustvo dok radite nokte. Snažna funkcija : profesionalni visokotehnološki ležaj i motor, mašina za poliranje noktiju čini električnu turpiju niskom toplotom, niskom bukom i niskim vibracijama. Samo treba spojiti kabl za napajanje sa efile za početak rada. Mašina za bušenje noktiju je profesionalna i za kućnu, salonsku i za školsku upotrebu. Punjivi i Akumulatorski, pametniji LCD ekran za brzinu i bateriju : puni se oko 2,5 sata i kontinuirano koristi do 7,5 sati bez kabla. Opremljen pametnim LCD ekranom, koji može jasno pokazati odgovarajući broj obrtaja za odabir i tačan preostali kapacitet baterije za punjenje. Lagana težina i prijenosni dizajn : električna bušilica za nokte izrađena je od visokokvalitetne plastike i metala. Oblik olovke i lagani dizajn čine električnu bušilicu za nokte lakom za nošenje i jednostavnom za upotrebu. Zahvaljujući svom prenosivom dizajnu, ne samo da možete imati salon za nokte kod kuće, već možete uživati i na svom putovanju. Svoju umjetnost noktiju možete raditi bilo kada i bilo gdje. Veliki LCD ekran, prikazuje brzine, kapacitet baterije i F/R smjer. Velika brzina od 40000 obrtaja, Velika snaga i jak obrtni moment mogu da kontrolišu smer napred/nazad. Izdržljiva ručka, niske vibracije i niska buka, stabilno i ne vruće, efikasno poliranje noktiju. Prenosiva kuka, brzo polirajte nokte, uklonite lak za nokte i pedikir. Opremljen sa 6 vrsta brusnih glava, lako se nosi sa različitim problemima. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novo vrsta artikla : Mašina za Pufovanje noktiju opcioni tip : EU utikač 100-240 V, Američki utikač 100-240 V, UK utikač 100-240 V, AU utikač 100-240 V brzine rotacije : 40,000 o / min Snaga : 80 W baterija model : litijumska baterija Kapacitet baterije : 2600mah vrijeme punjenja : oko 2,5 sata radno vrijeme : oko 7,5 sati lista paketa : 1 x glavni motor 1 * kuka 1 x ručka 6 x brusne glave 1 x Power Line 1x priručnik Napomena : imajte na umu da će novi tip i stari tip ovog proizvoda biti poslat nasumično, a prije naručivanja, molimo Vas da se uvjerite da vam ne smeta.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Buffing Machine
Optional Type:
EU Plug 100-240V, US Plug 100-240V, UK Plug 100-240V, AU Plug 100-240V Rotational speeds
Power:
80W Battery model
Battery Capacity:
2600mAh Charging time
Package List:
1 x main engine 1 * Hook 1 x handle 6 x grinding heads 1 x power line 1x Manual :
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent at random, and before ordering, please make sure you do not mind.:

Izbor kupca..