• Newbie
LUKEO Professional nokat za nokte za nokte za njegu zanoktica od nehrđajućeg čelika za šišanje kutikule za nokte mrtvo sredstvo za uklanjanje kože alat za trimer za manikir
zoom_in

LUKEO Professional nokat za nokte za nokte za njegu zanoktica od nehrđajućeg čelika za šišanje

KM 1.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Makaze za nokte su dizajnirane za urasle i guste nokte kako bi vaša stopala bila zdrava Napravljene od nerđajućeg čelika, oštrice visokih performansi sa naprednom preciznošću čine izrezivanje viška zanoktica lakim i preciznim, izdržljivim za dugotrajnu upotrebu. Sa ovom veličinom čeljusti možete se toliko približiti području koje želite izrezati i ostaje vam zaista gladak završetak zanoktica. Ovaj rezač zanoktice od nerđajućeg čelika je potpuno ručno izrađen, napravljen da ne sadrži rđu i zadržava oštrinu i preciznost tokom dužeg vremenskog perioda. Dizajn neklizajuće ručke jednostavan za rukovanje, udoban u ruci, može se kontinuirano koristiti dugo vremena. Makaze za nokte su dizajnirane za urasle i guste nokte kako bi vaša stopala bila zdrava.Napravljene od nerđajućeg čelika, oštrice visokih performansi sa naprednom preciznošću čine izrezivanje viška zanoktica lakim i preciznim, izdržljivim za dugotrajnu upotrebu.Sa ovom veličinom čeljusti možete se toliko približiti području koje želite izrezati i ostaje vam zaista gladak završetak zanoktica.Ovaj rezač zanoktice od nerđajućeg čelika je potpuno ručno izrađen, napravljen da ne sadrži rđu i zadržava oštrinu i preciznost tokom dužeg vremenskog perioda.Dizajn neklizajuće ručke jednostavan za rukovanje, udoban u ruci, može se kontinuirano koristiti dugo vremena.Specifikacija : Materijal : Plastika, nerđajući čelik Veličina : 9,5 X 6 cm jednostavan za korištenje kod kuće ili jednostavan za nošenje u torbiideal za kućnu upotrebu ili salon;paket uključen : 1* kliješta za nokteako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.

Material:
Plastic,Stainless Steel
Size:
9.5 X 6 cm
Easy to use at home or easy to carry at your bags:
Ideal for home use or salon;:
Package Included:
1* nail clippers:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Izbor kupca..