• Newbie
WDBBY desktop kutija za skladištenje prozirne ladice Kancelarijska kutija za skladištenje datoteka spavaća soba radna soba kombinovana kutija za odlaganje
zoom_in

WDBBY desktop kutija za skladištenje prozirne ladice Kancelarijska kutija za skladištenje datoteka spavaća

KM 168.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Idealno za čuvanje šminke itmes i drugi samll dodatak Održavajte ih organiziranim i čistim, predmete bi bilo lako pronaći. Podignite tabele, uštedite više prostora. Neograničeno slaganje, neka se desktop prostor razvija naviše. Dizajn protiv gustine, kupatilo se takođe može postaviti protiv vlage i ne plašiti se vode. Idealno za čuvanje šminke itmes i drugi samll dodatak. Održavajte ih organiziranim i čistim, predmete bi bilo lako pronaći. Podignite tabele, uštedite više prostora. Neograničeno slaganje, neka se desktop prostor razvija naviše. Dizajn protiv gustine, kupatilo se takođe može postaviti protiv vlage i ne plašiti se vode. Opis proizvoda : idealno za skladištenje šminke itmes, i drugi samll dodaci održavaju ih organizovanim i čistim, predmeti bi se lako mogli pronaćitipodesite tabele, uštedite više prostoraneograničeno slaganje, pustite da se desktop prostor razvija naviše.Dizajn protiv gustine, kupatilo se takođe može postaviti protiv vlage i ne plašiti se vode.Specifikacija : Naziv proizvoda : desktop storage box Materijal proizvoda : Plastic Package Uključeno : 1*skladište za skladište 1.Zbog različitih izvora svjetla za snimanje i različitih ekrana, može postojati određena razlika u boji, molimo pogledajte stvarni proizvod!2.Ručno mjerenje, može doći do malih grešaka u veličini, molimo pogledajte stvarni proizvod!3.Ovaj proizvod ne uključuje rekvizite za snimanje!.

Product Name:
Desktop storage box
Product Material:
Plastic
Package included:
1*Storage Drawer
Note:
1.Due to different shooting light sources and different displays, there may be some color difference, please refer to the actual product!:
2.Manual measurement, there may be small errors in the size, please refer to the actual product!:
3.This product does not include any shooting props! :

Izbor kupca..