• Newbie
Tbest Ower,viktorijanski ventilator za vatru,mehovi za otvorene vatrostalne Mehove ručni ventilator za drvo za vanjski Cam BBQ Grill Dimnjački Vatrogasni Alatsrebrna mlaznica
zoom_in

Tbest Ower,viktorijanski ventilator za vatru,mehovi za otvorene vatrostalne Mehove ručni ventilator za drvo

KM 23.95

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Naši Kaminski mehovi mogu dodati dekorativni dodir svakom kaminu na drva i stvoriti rustikalnije okruženje, napraviti neki lijep Kućni dekor na zidu Materijali-zakovica visokog kvaliteta osigurava da čvrsto zakuca u mijeh da ne padne. Napravljeni od toplotno otpornih PU kože i drvenih materijala ne spaljuju vam ruke. Alati za kamin zlatonaši Kaminski mehovi mogu dodati dekorativni dodir svakom kaminu na drva i stvoriti rustikalnije okruženje, napraviti neki lijep Kućni dekor na zidu. Naši Kaminski mehovi mogu dodati dekorativni dodir svakom kaminu na drva i stvoriti rustikalnije okruženje, napraviti neki lijep Kućni dekor na zidu. Mehovi uvlače vazduh kroz rupu na dnu i izbacuju ga kroz mlaznicu. Ovo eliminiše potrebu za puhanjem direktno u vatru, smanjujući tako rizik od opekotina. Mehovi uvlače vazduh kroz rupu na dnu i izbacuju ga kroz mlaznicu. Ovo eliminiše potrebu za puhanjem direktno u vatru, smanjujući tako rizik od opekotina. Visokokvalitetna zakovica osigurava da čvrsto zakuca u mijeh da ne padne. Napravljeni od PU kože otporne na toplotu i drveni materijali ne spaljuju vaše ruke. Naši Kaminski mehovi mogu dodati dekorativni dodir svakom kaminu na drva i stvoriti rustikalnije okruženje, napraviti neki lijep Kućni dekor na zidu. Njegov jedinstveni dizajn postao je više umjetničko djelo. Naši Kaminski mehovi bi takođe mogli biti idealan poklon za domaćinstvo za kuću sa kaminom. Savršena ručna veličina za Komplet alata za roštilj i dovoljno mala da visi blizu kamina, dimnjaka i peći na drva.Specifikacija : vrsta artikla : kamin ispod Materijal : Drvo + PU koža Boja : Kao što je prikazano na slici veličina : cca. 1intežina : cca.9 ozaplikacija : roštilj, kamin puše airpackagelist : 1 x kamin Meh napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 1-2 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Item Type:
Fireplace Bellows
Material:
Wood + PU Leather
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx. 39.5x18cm / 15.6x7.1in
Weight:
Approx.450g/15.9oz
Application:
Barbecue, fireplace blowing air
PackageList:
1 x Fireplace Bellows:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..