• Newbie
YIMKhome Cartoon Žuta patka Clipboards slatka farmi životinja Plastic Clip ploče starački Clipboard sa niskim profilom Gold Metal Clip za djecu učenici nastavnici medicinska sestra
zoom_in

YIMKhome Cartoon Žuta patka Clipboards slatka farmi životinja Plastic Clip ploče starački Clipboard

KM 39.80

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Dimenzije : naš međuspremnik ima dimenzije 12,5 x 9 x 0,12 inča, sa metalnom kopčom niskog profila, dostupnom u zlatnoj ili srebrnoj kopči ,može da primi 80-100 listova papira standardne veličine A4, stane u većinu aktovki i ruksaka Premium kvalitet : slatki međuspremnik napravljen je od laganog, ali čvrstog akrilnog materijala, koji pruža čvrstu, prenosivu površinu za pisanje. Sa izdržljivim zaobljenim ivicama, akrilni međuspremnik je izdržljiv i ne savija se i ne puca lako, savršen je dodatak za vaš rad u pokretu. Široko korištena : ova ploča za kopče je svestrana za svaki domen, kao što su učionice,kancelarijska industrija,akademska, javna sigurnost i profesionalci.Savršeno za čuvanje vaših kartica, životopisa, bilješki, dokumenata, datoteka ili školskih zadataka i tako dalje. Modni dizajn : jednostrano štampanje poseban dizajn koji personalizirani međuspremnik čini privlačnijim i čini vaš svakodnevni rad zabavnijim i efikasnijim. Savršeni pokloni : naše ploče za veličinu slova favorizuju medicinske sestre, nastavnici, studenti, biznis, doktori, advokati, muškarci, žene, devojke, dečaci, deca. Najbolji izbor poklona za Noć vještica, Dan zahvalnosti, Božić, Povratak u školu, Dan zaljubljenih, Uskrs, Majčin dan. Slatki međuspremnik koristi se za izrezivanje dokumenata i pisanje bilješki i može držati 80-100 listova A4 slova ili A4 papira. Na raspolaganju su vam metalne kopče sa nenametljivim zlatnim i srebrnim bojama. Međuspremnik veličine slova ima glatku površinu laku za upotrebu sa zaobljenim ivicama i uglovima dizajniranim da obezbede udobno držanje. Možete pisati nesmetano, a da ne povrijedite ruke. Glatka površina i zaobljene ivice i uglovi su izdržljivi i otporni na habanje, pružajući udobno prianjanje. Plastični međuspremnik dolazi sa uvlačivom visećom petljom za jednostavno kačenje ili čuvanje.12 inč,Standard A4 pismo. Materijal : lagan, ali čvrst akrilni materijal. Štampa : jednostrana štampa, poleđina je bela. Paket uključuje : 1x međuspremnik. Jednostavan za korištenje : međuspremnik može s lakoćom držati papirne papire standardne veličine A4 i lako se pričvrstiti i skinuti. Viseća petlja : kopča ima udicu za lako kačenje i može se okačiti na zid kada se ne koristi, bez zauzimanja prostora. Savršeni pokloni : pogodni za posao, školu, dom, bolnicu itd.

The cute clipboard is used to clip documents and write notes and can hold 80-100 sheets of A4 letter or A4 paper. Metal clips with understated gold and silver colors are available for you to choose from. The letter-size clipboard has a smooth, easy-to-use surface with rounded edges and corners designed to provide a comfortable grip. You can write smoothly without hurting your hands. The smooth surface and rounded edges and corners are durable and resistant to wear and tear, providing a comfortable grip. The plastic clipboard comes with a retractable hanging loop for easy hanging or storage. Size:

Izbor kupca..