• Newbie
Proljetni teretni točak, 4-inčni najlonski metalni kapiji nosač kotača opruga oprugane kotače Teška ravna opruga utovaren okretni kotači, kotačići ploča
zoom_in

Proljetni teretni točak, 4-inčni najlonski metalni kapiji nosač kotača opruga oprugane kotače

KM 24.20

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Proljetni učitan dizajn : Dopuštanje kapijama da se otvori i slobodno zatvori automatskim podešavanjem visine na neravnomjernom tlu dok eliminira kapiju TEŽITELJSKI CATER : Kotač ima maksimalni kapacitet opterećenja od 440 funti i može izdržati izloženost hemikalijama i otapalima. Napravljen od vrhunskog najlonskog materijala i metalne konstrukcije, čvrste i izdržljive. Izrada materijala : Okret za okretni nosač za jaki točak izrađen je od vrhunskog najlonskog materijala i metalne konstrukcije, čvrste i izdržljive. Napravljen od vrhunskog najlonskog materijala i metalne konstrukcije, čvrste i izdržljive. Proljetni učitan dizajn : Dopuštanje kapijama da se otvori i slobodno zatvori automatskim podešavanjem visine na neravnomjernom tlu dok eliminira kapiju. TEŽITELJSKI CATER : Kotač ima maksimalni kapacitet opterećenja od 440 funti i može izdržati izloženost hemikalijama i otapalima. Napravljen od vrhunskog najlonskog materijala i metalne konstrukcije, čvrste i izdržljive. Izrada materijala : Okret za okretni nosač za jaki točak izrađen je od vrhunskog najlonskog materijala i metalne konstrukcije, čvrste i izdržljive. Napravljen od vrhunskog najlonskog materijala i metalne konstrukcije, čvrste i izdržljive. Proljetni učitani dizajn : Dopustite da se kapije otvore i slobodno zatvaraju automatskim podešavanjem visine na neravnomjernom tlu dok eliminira kapiju. TEŽILA KUTER : Kotač ima maksimalni kapacitet opterećenja od 440 funti i može izlagati izloženost hemikalijama i otapalima. Amortizacija od udara : Lako se kretati i premještati, činiti otvaranje i zatvaranje kapije jednostavnim. Napravljen od vrhunskog najlonskog materijala i metalne konstrukcije, čvrste i izdržljivo. Teška univerzalna montažna ploča sa 6 rupa da se lako pričvršćuju na drvene kapije ili duž vodoravnih ili vertikalnih šina od tubularne galate. Specifikacija : Omogućavanje : Omogućite oprugu da se otvori i slobodno zatvori automatskim podešavanjem po neravnog tla tokom eliminacije kapija sag. TEŽITELJSKI CATER : Kotač ima maksimalni kapacitet opterećenja od 440 funti i može izdržati izloženost hemikalijama i otapalima. Amortizacija od udara : Lako se kretati i premještati, izraditi otvaranje i zatvaranje kapije jednostavnim. Napravljen od vrhunskog najlonskog materijala i metalne konstrukcije, čvrste i izdržljive.

Features:
Spring loaded design:
allow gates to open and close freely by automatically adjusting height on uneven ground while eliminating gate sag.
Heavy duty caster:
the wheel has a maximum load capacity of 440lbs and can also withstand exposure to chemicals and solvents.
Shock absorbtion:
easy to move and roll, make opening and closing gate easy.
Made of premium nylon material and metal construction, sturdy and durable. :
Heavy duty universal mounting plate with 6 holes to easily attach to wooden gates or along horizontal or vertical rails of a tubular farm gate.:
Specification:
Material:
Nylon + Metal
Weight:
Approx.1498g/ 52.8oz
Caster Dia.:
100mm/ 4in
Load capacity:
Maximum 200kg/ 440lbs
Package List:
1 x Gate Wheel:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
3. The spring fails when the load of this product exceeds 50kg, and the maximum load is 200kg.:

Izbor kupca..