• Newbie
Disk magneti, 120kom Super jaki neodimijumski Magneti, magneti za zanate, magneti za male cilindre, Komplet dodatne opreme za jak magnetizam, za zanate, uradi sam, magnete za tablu i frižider
zoom_in

Disk magneti, 120kom Super jaki neodimijumski Magneti, magneti za zanate, magneti za male cilindre,

KM 1.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Bolji dizajn】sa izvrsnom mašinskom obradom, 3-slojna galvanizacija čini magnetski izgled sjajnim i svijetlim, možete ih koristiti s povjerenjem Tri sloja galvanizacije zajedno sa okruglim oblikom čine magnet i praktičnim ukrasom. 【Pogodno za upotrebu】bez tragova ili mrlja prilikom uklanjanja sa metalne ploče ili zida. Idealno kao magnetni magneti za frižider, potisne igle, magneti za bele ploče, magneti za suvo brisanje, magneti za mape itd. 【Jak Magnet】neodimijumski magneti za teške uslove rada imaju super jak magnetizam, a okrugli dizajn je mali i kompaktan, ima širok spektar primena. Naš magnet ima bolju silu privlačenja i više magnetne sile od običnih magneta, i može se koristiti dugo vremena bez pada. 【Širok spektar primjene】ovi magneti se mogu koristiti sa dva za bolju organizaciju vašeg alata, pogodni za kancelariju, kuhinju, skladište, radionicu i DIY izradu itd. Veoma je korisno za dom i kancelariju; bezbroj načina da ponovo organizujete i pojednostavite svoj život. 【Lako nošenje】dizajniran da ima malu težinu i kompaktnu veličinu, može se skladištiti i nositi za unutrašnju i vanjsku upotrebu. Uključujući mini sitne okrugle magnete od 120 komada, prečnika 4 mm i debljine 1,5 mm, dovoljne količine za jednostavnu upotrebu i zamenu. Specifikacija : vrsta artikla : okrugli Magnetimaterijal : Neodymium Single Veličina : 4 x 1. 06in Package lista : 120 x okrugli magneti Napomena : okrugli magneti su veoma lomljivi i ne bi trebalo da se sudaraju sa drugim metalnim predmetima (uključujući i drugi magnet), pa budite oprezni kada pokušavate da ih odvojite!.

Item Type:
Round Magnets
Material:
Neodymium
Single Size:
4 x 1.5mm/0.16x0.06in
Package List:
120 x Round Magnets
Note:
Round magnets are very fragile and should not collide with other metal objects (including another magnet), so be careful when trying to separate them!

Izbor kupca..