• Newbie
Zhuhw 15pcs Detail Detail Četkica za farbanje četkice za farbanje Kit Professional Fine Boint četkice postavljene s nožnim futrolom
zoom_in

Zhuhw 15pcs Detail Detail Četkica za farbanje četkice za farbanje Kit Professional Fine Boint četkice postavljene

KM 127.63

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Osigurajte da uvijek imate pravu četkicu za boju za sve vaše umjetničke slike Da li želite da slikate umjetnost, figurice, portretu, citadelu, akcijske figure, modele skale, lutke, mini zanate ili minijature koje sada možete imati sa savršenim tankim setom četkica. Također savršeno za slikanje lica, slikanje tijela, umjetnosti noktiju, bojanje knjiga i boja po brojevima za odrasle. Ergonomske ručke od drva ovih finih detaljnih četkica za detaljne detalje osiguravaju vam da klizi, stabilna kontrola, preciznost i jednostavnost upotrebe, sa malim za umor za ruke i neće se isključiti. Te su minijaturne četke za boje čvrsto, njihove čekinje su napravljene od sintetičke kose, dvostruko prekrivene bakrenim ferrulima, tako da neće izgubiti dlake ili Dae vaše umjetničke djela. Možete se izraziti kroz bilo kakvu kreaciju i zanat!. Prikladan slučaj sa zatvaračem prikladan je za skladištenje četkica, može se koristiti i kao štand sa -U dok slikate. Savršen je i za nošenje vani u vašem ruksak ili torbi. Osigurajte da uvijek imate pravu četkicu za boju za sve vaše umjetničke slike. Da li želite da slikate umjetnost, figurice, portretu, citadelu, akcijske figure, modele skale, lutke, mini zanate ili minijature koje sada možete imati sa savršenim tankim setom četkica. Također savršeno za slikanje lica, slikanje tijela, umjetnosti noktiju, bojanje knjiga i boja po brojevima za odrasle. Ergonomske ručke od drva ovih finih detaljnih četkica za detaljne detalje osiguravaju vam da klizi, stabilna kontrola, preciznost i jednostavnost upotrebe, sa malim za umor za ruke i neće se isključiti. Te su minijaturne četke za boje čvrsto, njihove čekinje su napravljene od sintetičke kose, dvostruko prekrivene bakrenim ferrulima, tako da neće izgubiti dlake ili Dae vaše umjetničke djela. Možete se izraziti kroz bilo kakvu kreaciju i zanat!. Prikladan slučaj sa zatvaračem prikladan je za skladištenje četkica, može se koristiti i kao štand sa -U dok slikate. Savršen je i za nošenje vani u vašem ruksak ili torbi. Osigurajte da uvijek imate pravu četkicu za boju za sve vaše umjetničke slike. Kada biste željeli da slikate umjetnost, figurice, portretu, citadel, akcijske brojke, modele skale, lutke, mini zanate koje sada možete imati želite sa savršenim tankim setom četkica za vrh.

Colour:
Black
Material:
nylon
Size:
20cm
Package Include:
1*Painting materials:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
A range of hair choice to create beautiful watercolors and meet your different demand of oil painting.With both round and flat brush head. Give your more accurate and versatile control of your painting. :

Izbor kupca..