• Newbie
Jopwkuin Držač boca za planinarenje, lagana antipalarna prijenosna aktivnosti na otvorenom na otvorenom prijevoznik za planinarenje
zoom_in

Jopwkuin Držač boca za planinarenje, lagana antipalarna prijenosna aktivnosti na otvorenom na otvorenom prijevoznik

KM 1.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Anti Falling : Držač boca za kampiranje vode lako je pričvrstiti na druge boce za vodu i lako se pojačavaju kako bi se spriječilo da boca padne ili okreće zbog gravitacije prilikom šetnje ili trčanja Najlonski materijal : poklopac boce za vodu izrađen je od najlonskog materijala, vrhunske obloge, izdržljivog i ima dug radni vijek. Primjenjive scene : nosač boca za vodu je prenosiv, a bitan je za planinarenje, kampiranje, ribolov i planinarenje. Jednostavno za nošenje : Ručno nosač boca sa vodom možete ručno nositi i objesiti na ruksake, bicikle, automobile itd. Intiman poklon : Pješački držač za boce vode pogodan je kao poklon za porodicu, susjede, prijatelje i kolege koji vole vanjski Aktivnosti. Anti Falling : Držač boca za kampiranje vode lako je pričvrstiti na druge boce za vodu i lako se pojačavaju kako bi se spriječilo da boca padne ili okreće zbog gravitacije prilikom šetnje ili trčanja. Najlonski materijal : poklopac boce za vodu izrađen je od najlonskog materijala, vrhunske obloge, izdržljivog i ima dug radni vijek. Primjenjive scene : nosač boca za vodu je prenosiv, a bitan je za planinarenje, kampiranje, ribolov i planinarenje. Jednostavno za nošenje : Ručno nosač boca sa vodom možete ručno nositi i objesiti na ruksake, bicikle, automobile itd. Intiman poklon : Pješački držač za boce vode pogodan je kao poklon za porodicu, susjede, prijatelje i kolege koji vole vanjski Aktivnosti. Anti Falling : Držač za boce za vodu je jednostavan za pričvršćivanje na druge boce za vodu i jednostavno je pojačati kako bi se spriječilo da boca padne ili okreće zbog gravitacije prilikom šetnje ili jogging. Najlonski materijal : poklopac boce za vodu izrađen je od najlonskog materijala, vrhunske obloge, izdržljive i dugotrajan životnom vijekom. Primjenjive scene : nosač boca za vodu je prenosiv, a bitan je za planinarenje, kampiranje, ribolov i planinarenje. Jednostavno za nošenje : Prevozni nosač za planinarenje možete nositi rukom i objesiti ga na ruksake, bicikle, automobile itd. Intiman poklon : Držač boca za planinarenje pogodan je kao poklon za porodicu, susjede, prijatelje i kolege koji vole aktivnosti na otvorenom. Specifikacija : Vrsta predmeta : Boca vode Poklopac proizvoda : cca.5 Ozaplikacija : planinarenje, kampiranje lista paketa : 1 x boca vode Cutemette : 1.

Item Type:
 Water Bottle Cover
Product Material:
Nylon
Weight:
Approx. 72g / 2.5oz
Application:
Hiking, Camping
Package List:
1 x Water Bottle Cover:
Note:
1. Please allow 1‑3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..