• Newbie
ERHACHAIJIA pitajte Me o našim ama formama uvlačivi plavi Glitter Badge kolut sa Aligator klipom, Funny Clipboard lična karta držač značke poklon za medicinske sestre ljekari RN medicinski radnik ER ED Nurse Healthcare
zoom_in

ERHACHAIJIA pitajte Me o našim ama formama uvlačivi plavi Glitter Badge kolut sa Aligator klipom, Funny Clipboard

KM 3.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Specifikacija : kolut značke na uvlačenje je 3, 7 X1, 3 inča, uvlači se za proširenje 24 inča(postoji određena greška u ručnom mjerenju) težina oko 0,55 oz. Visok kvalitet : držač značke je napravljen od kvalitetnog ABS-a, akrila, sjaja u boji i metala, a uže je uglavnom od kvalitetnog najlonskog materijala, koji je čvrst i jak, siguran i pouzdan, nije ga lako slomiti, možete ga koristiti za dugo vremena sa samopouzdanjem.Lagani su, praktičniji, čvrst materijal sa nazubljenom kopčom od aligatora, nikada ne skidajte svoju ličnu značku. Jedinstveni dizajn : držači kartica su dizajnirani sa različitim temama i stilom. Slatki su i smiješni dok prikazuju specijalitet, čineći da vaša značka bude puna ličnosti.Svaki držač značke ima različite oblike prema različitim uzorcima tema, a s različitim bojama sjaja učinit će vas privlačnijima drugima u svakodnevnom radu i životu. Prilike : kolut značke dolazi sa okretnom kopčom od aligatora, punom rotacijom za 361 stepen. Samo ga zakačite na odjeću, džep košulje, kaiš ,ruksak i gdje god želite, pazeći da vam značka ne padne s uniforme.što olakšava pristup i skeniranje vaših kartica bez potrebe da se sagnete ili uklonite cijeli kolut značke. Pogodno za kompaniju, školu, bolnicu, izložbu i sve druge prilike u kojima morate pokazati svoj brend. Savršen poklon : držač značke koji dobijete biće upakovan u prelepu poklon kutiju, tako da je savršen poklon za lekare, medicinske sestre, radnike u zajednici, kancelarijske radnike, volontere, nastavnike, studente, kolege, vatrogasce i svakoga koga poznajete prijatelja ili rođaka koji mora da nosi ličnu kartu.Savršen su poklon bez obzira na Dan očeva, Majčin dan, dan medicinskih sestara, Noć vještica, Božić, Novu godinu ili maturu, sezonu povratka u školu, rođendan, godišnjicu itd. Oblikovani držači znački sa šljokicama su sjajni pokloni za svakoga ko koristi značku sa imenom! Ovi personalizirani različiti oblici i šareni kolut značke mogu pokazati vaš smisao za humor i privući pažnju drugih. Ove trake za uvlačenje za ID bedževe scroll su savršene za svakoga ko nosi ID na poslu. Bilo da ste medicinska sestra, doktor, stomatolog, student medicinskih sestara, edukatori, medicinsko osoblje, kancelarijski Stručnjaci, transportni radnici i bilo ko drugi.

The Retractable Badge Reel is 3.7X1.3 inches, retracts to extend 24 inches(There is a certain error in manual measurement). weight about 0.55 oz. :

Izbor kupca..