• Newbie
24kom Božić Press na noktima kratka dužina dizajn slatki Božić Elk lažni nokti sa ljepilom za nokte Božić Stick na noktima Full Cover lažni nokti za žene djevojke Božić dekoracija noktiju crveni lažni nokti
zoom_in

24kom Božić Press na noktima kratka dužina dizajn slatki Božić Elk lažni nokti sa ljepilom za nokte Božić Stick

KM 3.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Sadržaj paketa】 : 24 kom božićne akrilne nokte i naljepnice sa ljepilom za žele(Ljepilo za žele ne traje toliko dugo kao tečno ljepilo, ali ima prednost što lažni nokat čini za višekratnu upotrebu. Zato predlažem da koristite odgovarajući lepak prema različitim scenarijima). 【Materijal】 : ovi umjetni nokti božićnog losa s dizajnom izrađeni su od zdravog ABS materijala, bez iritantnog mirisa, većeg sjaja, neće se lako slomiti i neće naštetiti ljudskom tijelu ili noktima i mogu se koristiti s povjerenjem. 【Jednostavan za upotrebu】 : zimski Božić umjetni nokti sa žele ljepilom mogu dobiti vaš omiljeni manikir za samo 5 minuta bez čekanja u salonu za nokte. Neki jednostavni koraci omogućavaju vam da dobijete isti impresivan profesionalni efekat kod kuće. 【Lažni nokat na poklon】 : ovi Božićni kratki lažni nokti savršeni su poklon za djevojku, ženu, žene i djevojke. pogodan na party, prom, zabavljanje, Božić ect. 【Garancija usluge】 : Ako imate bilo kakvih pitanja o kupovini, slobodno nas kontaktirajte. Odgovorit ćemo na vašu poruku u roku od 24 sata i dati sve od sebe da riješimo vaš problem. Foweso 24 kom Božić nokti pritisnite na kratkim lažni nokti sa ljepilom za višekratnu upotrebu akril lažni nokti full cover lažni nail DIY nails art tips. Specifikacija : 24 kom lažni nokti; 1 papir za čišćenje sheers; 1 X turpija za nokte; 1 X lažni štap za uklanjanje noktiju; 1 X ljepilo za žele; lažni nokti kako raditi : 1. Lagano trljajte kriške nokta štapićem za nokte kako biste uklonili površinske zanoktice, isperite i održavajte nokte čistima i suhima. Odaberite veličinu koja najbolje odgovara vašim noktima, uzimajući odgovarajuću količinu ljepila ili slobodnog žele ljepila sa unutrašnje strane odabrane ploče nokta. Pritisnite umjetne nokte na vlastite nokte i držite ih 30 sekundi. Trim prema obliku i dužini štampe na nokat koji želite. Kako ukloniti? 1. Potopite nokte u toplu vodu i nakon nekoliko minuta lagano odlijepite prethodno zalijepljene nokte sa strane. Uklonite naljepnicu za ljepilo i zadržite lažni vrh nokta za sljedeću upotrebu. Razmatranja : 1. Izbjegavajte lijepljenje na mjestima kao što su upala i crvenilo. Da biste zaštitili nokte, ne forsirajte uklanjanje nokta. Molimo vas da akrilne nokte ne ostavljate dugo u vodi, zbog toga će nokti lako otpasti.

24 pcs fake nails; :
1 sheers cleaning paper; :
1 X nail file; :
1 X fake nail removal stick; :
1 X jelly glue; :
Fake nails how to work:
1. Gently rub the nail slices with a nail stick to remove the surface cuticles, rinse off and keep the nails clean and dry. :
2. Choose the size that best suits your nails, taking an appropriate amount of glue or free jelly glue on the inside of the selected nail plate. :
3. Press the false nails on your own nails and hold them for 30 seconds. :
4. Trim according to the shape and length of the press on nail you want. :
How to remove? :
1. Soak your nails in warm water and gently peel off the pre-glued nails from the side after a few minutes. :
2. Remove the glue sticker and keep the fake nail tip for next time use. :
Considerations:
1. Avoid pasting in places such as inflammation and redness. :
2. To protect the nails, do not force the removal of the nail. :
3. Please do not leave the acrylic nails in water for a long time, it will make the nails fall off easily. :

Izbor kupca..