• Newbie
ZHJBD nastava magnetna mala bela tabla Izbrisiva Mini crtačka ploča za suvo brisanje prenosiva magnetna tabla za beleške za kancelarijsko Obaveštenje Memo učenje crtanja dece / / 6
zoom_in

ZHJBD nastava magnetna mala bela tabla Izbrisiva Mini crtačka ploča za suvo brisanje prenosiva magnetna

KM 79.04

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Vrlo pogodan za ured i školu, može se koristiti za konferencije, nastavu i mnoge druge potrebe, može se koristiti i za uređenje doma ili kao porodični memorandum Idealan poklon : najbolji poklon za vaš dom,kancelariju ili učionicu,i za odrasle i za dijete će se svidjeti ova vrhunska mala bijela tabla,donosi im bolju organizaciju i nastavu bez trošenja papira. Držač za olovku : dolazi sa fleksibilnim držačem za olovku i idealnim prostorom za odlaganje vaše olovke koji neće izgubiti, a možete ga i skinuti sa bijele ploče ako je potrebno. Lična tabla : ova magnetna mala tabla se može koristiti kao tabla za kućne ili kancelarijske radove,tabla za nacrte,tabla za snimanje ideja,oglasna tabla,tabla za prezentacije timskog rada,takođe se može koristiti kao dečija tabla za crtanje, mini veličina je idealna za djecu da crtaju ili pišu na njoj. Desktop whiteboard : parametar ove table je 21x29.7cm,pogodnije za nošenje,korisno za kućne i kancelarijske potrepštine. Vrlo pogodan za ured i školu, može se koristiti za konferencije, nastavu i mnoge druge potrebe, može se koristiti i za uređenje doma ili kao porodični memorandum. Idealan poklon : najbolji poklon za vaš dom,kancelariju ili učionicu,i za odrasle i za dijete će se svidjeti ova vrhunska mala bijela tabla,donosi im bolju organizaciju i nastavu bez trošenja papira. Držač za olovku : dolazi sa fleksibilnim držačem za olovku i idealnim prostorom za odlaganje vaše olovke koji neće izgubiti, a možete ga i skinuti sa bijele ploče ako je potrebno. Lična tabla : ova magnetna mala tabla se može koristiti kao tabla za kućne ili kancelarijske radove,tabla za nacrte,tabla za snimanje ideja,oglasna tabla,tabla za prezentacije timskog rada,takođe se može koristiti kao dečija tabla za crtanje, mini veličina je idealna za djecu da crtaju ili pišu na njoj. Desktop whiteboard : parametar ove table je 21x29.7cm,pogodnije za nošenje,korisno za kućne i kancelarijske potrepštine. Korisno : napišite podsjetnike ili napravite liste obaveza, listu za kupovinu, bilješke o kuvanju, kancelarijski sastanak, odlično i za djecu i za odrasle kod kuće ili u office.It može se koristiti za snimanje nastavnog plana i programa ili zadataka na school.It može se koristiti za sastanke ili za fiksiranje vaših bilješki, bilješki, slika,etc.

Size:
21x29.7cm A
Material:
Aluminum alloy
Packing list:
1 x Whiteboard, 1 x Eraser, 1 x Pen, 1 x Pen Holder :
Note:
1. Due to the color calibration of each display, the colors may vary slightly.:
2. Please allow measurement deviation due to manual measurement.:
3. If you have any questions, please contact us and we will deal with them as soon as possible.:
HIGH-DEFINITION & SCRATCHRESISTANT A and smooth surface makes it easy to write and clean The whiteboard remains white after repeat usage making your text easy to view and read. :

Izbor kupca..