• Newbie
Qaheart Eren plišana igračka lutka anime crtić mekana punjena lutka plišana jastuk igračka plišana figura punjena bacač jastuk na razvlačenje kauč na razvlačenje na kauč na razvlačenje na kauč na razvlačenje kreativnim poklonima
zoom_in

Qaheart Eren plišana igračka lutka anime crtić mekana punjena lutka plišana jastuk igračka plišana figura

KM 2.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

❖ 【Materijal】 - - plišana jastuk igračka izrađena od plišanog + pp pamuka, 20cm / 8invery meka i udobna. Neka se djeca igraju s povjerenjem. ❖ 【Inspiracija】 - Inspirirana poznatim anime likom - kapetan levi ackerman. Rekreirajte pamćene scene iz serije. ❖ 【Prilika】 - - plišane igračke su pogodne za dnevni boravak, porodičnu, spavaću sobu, ured, sofe, automobil i bilo koje mjesto koje volite. Može se koristiti kao zagrljaj jastuk i jastuk za up udubljenje za pauze za ručak u uredu. ❖ Lijep poklon za anime navijače, pokažite svoju podršku za anime-u za svake anime navijače! Vrlo je pogodan kao poklon za rođendan, Dan djece, Božić i ostali pokloni za odmor. ❖ 【Usluga】 - Zalažemo se za pružanje kvalitetne usluge. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte i odgovorit ćemo u roku od 24 sata. ❖ 【Materijal】 - - plišana jastuk igračka izrađena od plišanog + pp pamuka, 20cm / 8in.very meka i udobna. Neka se djeca igraju s povjerenjem. ❖ 【Inspiracija】 - Inspirirana poznatim anime likom - kapetan levi ackerman. Rekreirajte pamćene scene iz serije. ❖ 【Prilika】 - - plišane igračke su pogodne za dnevni boravak, porodičnu, spavaću sobu, ured, sofe, automobil i bilo koje mjesto koje volite. Može se koristiti kao zagrljaj jastuk i jastuk za up udubljenje za pauze za ručak u uredu. ❖ Lijep poklon za anime navijače, pokažite svoju podršku za anime-u za svake anime navijače! Vrlo je pogodan kao poklon za rođendan, Dan djece, Božić i ostali pokloni za odmor. ❖ 【Usluga】 - Zalažemo se za pružanje kvalitetne usluge. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte i odgovorit ćemo u roku od 24 sata. Specifikacija : Ime : plišana lutka : PP pamuk Veličina : 20cm Značajke : 1. Materijal : Super mekani kratki plišani, PP pamučni jastučić, pogodan kao poklon 2. Status : Novo, visokokvalitetno 3. Vanjski eksterijer se može oprati , ne trljajte naporno prilikom pranja. Ne koristite deterdžente koji sadrže sastojke iz izbjeljivača. Molimo vas da dopustite grešku 1-5 mm zbog ručnog mjerenja. Zbog razlike između svjetla i ekrana boja predmeta može biti malo drugačija od slike. Lista pakiranja : 1 * plišana lutka.

Name:
Plush doll
Material:
plush cloth + PP cotton
Size:
20CM
Features:
1. Material:
super soft short plush, PP cotton pad, suitable as a gift
2. Status:
New, high quality
3. The exterior can be washed, do not rub hard when washing. Do not use detergents that contain bleach ingredients. :
1. Please allow 1-5MM error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between the light and the screen, the color of the item may be slightly different from the picture. :
⑤Package list:
1* plush doll

Izbor kupca..