• Newbie
raspojačajte 70x140cm pribor za ručnike za kućne ljubimce Super upijajući ručnik za čišćenje vlakana kućni psi Meki Brzosušeći ručnik za kupanje
zoom_in

raspojačajte 70x140cm pribor za ručnike za kućne ljubimce Super upijajući ručnik za čišćenje vlakana kućni

KM 1.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Napravljen od materijala od nanofibre oseća se mekanim i udobnim, ima dobru apsorpciju vode i može brzo da apsorbuje vodu koja je veoma pogodna za pse i mačke Superfina vlakna visoke gustine jaka apsorpcija performanse brzog sušenja mogu lako osušiti pseću dlaku i spriječiti da se vaš ljubimac prehladi. Naši ručnici za kućne ljubimce mogu se koristiti s obje strane elegantne, ali energične. Ne može se koristiti samo za ručnike za kućne ljubimce suha kosa za kućne ljubimce, već se može koristiti i za različite svrhe kao što su čišćenje automobila i čišćenje u domaćinstvu. Dovoljno velik da vaš ljubimac legne za maksimalnu udobnost. Koristi se kao pidžama, topla je i praktična;2. Može se koristiti kao ležerno ćebe. Ako gledate TV ili drijemate na sofi u podne, možete je koristiti kao pokrivač. Debljina je tačna; 3. Može se koristiti kao jorgan za bebe. Posebni jorgani i ćebad za bebe su obično skupi. Jorgani za odrasle su preveliki i teški. Peškir za kupanje može se koristiti kao jorgan za bebe, koji nije pretežak. Najvažnije je da nije lako izbaciti bebu. Čak i zimi bebi možete umotati peškir za kupanje i pokriti ga jorganom. Takođe se može pokloniti ljubavniku ili prijatelju, jer će svako u životu dobiti peškir za kupanje. Visoka apsorpcija vode; Jaka dekontaminacija;lako se čisti; napravljen od materijala od nanofibre oseća se mekom i udobnom ima dobru apsorpciju vode i može brzo da apsorbuje vodu koja je veoma pogodna za pse i mačke.Superfina vlakna visoke gustine jaka apsorpcija performanse brzog sušenja mogu lako osušiti pseću dlaku i spriječiti da se vaš ljubimac prehladi.Naši ručnici za kućne ljubimce mogu se koristiti s obje strane elegantne vigorous.It ne samo da se može koristiti za ručnike za kućne ljubimce suha kosa za kućne ljubimce, već se može koristiti i za različite svrhe kao što su čišćenje automobila i čišćenje u domaćinstvu.Dovoljno velik da vaš ljubimac legne za maksimalnu udobnost.Specifikacija : 【ime】 : ručnici za kućne ljubimce【materijal】 : Fiber Package uključuju : 1 * pet kupka towel If imate bilo kakvih pitanja o proizvodu molimo kontaktirajte me kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.

【Name】:
Pet Bath Towels
【material】:
Fiber
Package Include:
1* pet bath towel:
If you have any questions about the product please contact me we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Izbor kupca..