• Newbie
Četke za farbanje noktiju, Gel četkica za nokte, Nail Art četkica za nokte najlon vuna profesionalni dizajn gela za farbanje Pen alat za farbanje noktiju Set četkica za kućnu i salonsku upotrebu, Nail Art Liner Kistovi Nail Art B
zoom_in

Četke za farbanje noktiju, Gel četkica za nokte, Nail Art četkica za nokte najlon vuna profesionalni

KM 13.05

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Nail PAINTING : dizajn luka je blizu zadnje ivice nokta, pogodan za nanošenje funkcionalnog ljepila i ljepila u boji, a može se koristiti i za mrlje velikih površina ili crtanje latica i druge grafike Profesionalne četke za dizajn noktiju : Nail art četka je izdržljiva i pogodna za svakodnevnu upotrebu, idealna za profesionalne salone i home diy nail art, za stručnjake za nokte i učenike noktiju. Za početnika manikira : ovaj set četkica jednostavan je za korištenje odličan poklon za profesionalne i početne kućne DIY umjetnike,možete sami napraviti sve vrste dizajna noktiju koje volite kod kuće uz ovaj komplet za dizajn noktiju. Lagano i lako za držanje : telo olovke je lagano i udobno, lako se drži i farba, osim toga će biti stabilno fiksirano na deo tela olovke bez brige o padu, čineći vaše nokte lepšim i šarmantnijim. Bez deformacije ili korozije : napravljen od kvalitetnih materijala, bez deformacije, bez korozije. UV gel četkica za nokte sastavljena je super ljepilom između vlakana i cijevi za lijepljenje, koja je izdržljiva i neće pasti s četke i na nokat. Nail PAINTING : dizajn luka je blizu zadnje ivice nokta, pogodan za nanošenje funkcionalnog ljepila i ljepila u boji, a može se koristiti i za mrlje velikih površina ili crtanje latica i druge grafike. Profesionalne četke za dizajn noktiju : Nail art četka je izdržljiva i pogodna za svakodnevnu upotrebu, idealna za profesionalne salone i home diy nail art, za stručnjake za nokte i učenike noktiju. Za početnika manikira : ovaj set četkica jednostavan je za korištenje odličan poklon za profesionalne i početne kućne DIY umjetnike,možete sami napraviti sve vrste dizajna noktiju koje volite kod kuće uz ovaj komplet za dizajn noktiju. Lagano i lako za držanje : telo olovke je lagano i udobno, lako se drži i farba, osim toga će biti stabilno fiksirano na deo tela olovke bez brige o padu, čineći vaše nokte lepšim i šarmantnijim. Bez deformacije ili korozije : napravljen od kvalitetnih materijala, bez deformacije, bez korozije. UV gel četkica za nokte sastavljena je super ljepilom između vlakana i cijevi za lijepljenje, koja je izdržljiva i neće pasti s četke i na nokat. Specifikacija : vrsta artikla : Nail Art Četkamaterijal : ABS + najlonska Vunapaketa lista : 1 x Nail Art Četka1 x poklopac Četkepomena : nove četke imaju sloj zaptivnog lepka, prvo noktima lagano pomerajte čekinje i operite ih vodom za pranje, zatim uzmite odgovarajuću količinu gela na paleti da navlažite čekinje, a zatim čistim komadom pamuka prođite duž čekinja.

Item Type:
Nail Art Brush
Material:
ABS + Nylon Wool
Package List:
1 x Nail Art Brush1 x Brush Cover
Note:
The new brushes have a layer of sealing glue, first use your fingernails to gently move the bristles and wash them with washing water, then take an appropriate amount of gel on the palette to moisten the bristles, and then use a clean cotton piece to run along the bristles. Wipe and store away from light.

Izbor kupca..