• Newbie
36 Boja dvostruka glava markera u boji kuka za kuku meka četkica za vodu Solub olovka u umjetničkoj umjetnosti za slikanje crteže skice
zoom_in

36 Boja dvostruka glava markera u boji kuka za kuku meka četkica za vodu Solub olovka u umjetničkoj

KM 1.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Poklopac olovke je, dizajn je jednostavno, zaptivanje je dobro, olovka je zaštićena, upotreba je sigurnija Uvezeni vrhovi vlakana Dvo-glave, umjerena tvrdoća, pisanje tečnosti, pisanje je jasno, jaka apsorpcija mastila. Okrugla glatka i bijela olovka, protiv pritiska i pada, pisanje je ugodno. Usvojite prijateljsku mastilu, brzu i jednostavnu za sušenje, nije lako izblijediti, svijetle boje i pokrivenost. Primjenjuje se na slikarstvo, skicu, dječji grafiti itd. Olovka je, dizajn je jednostavno, zaptivanje je dobro, olovka je zaštićena, upotreba je sigurnija. Uvezeni vrhovi vlakana Dvo-glave, umjerena tvrdoća, pisanje tečnosti, pisanje je jasno, jaka apsorpcija mastila. Okrugla glatka i bijela olovka, protiv pritiska i pada, pisanje je ugodno. Usvojite prijateljsku mastilu, brzu i jednostavnu za sušenje, nije lako izblijediti, svijetle boje i pokrivenost. Primjenjuje se na slikarstvo, skicu, dječji grafiti itd. Dizajn je jednostavno, brtvljenje je dobro, olovka je zaštićena, upotreba je sigurna, umjerena tvrdoća, pisanje tečnosti, pisanje tečnosti, pisanje je jasna, jaka apsorpcija mastila.Round Glatka i bijela olovka, protiv pritiska i pada, pisanje je ugodno. Usvojite prijateljsku mastilu, brzu i jednostavnu za sušenje, svijetlo boje, svijetle boje i pokrivenost. Plastika, vode na vodenoj bazi : PVC torba, PP boxpackage uključuje : 1 * Slikarski materijal Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me u roku od 24 sata i pružite vam zadovoljavajući odgovor.

product name:
Double-headed marker hook line pen
size:
15*1cm
color:
36 colors
material:
plastic, water-based ink
Packing:
PVC bag, PP box
Package Include:
1*Painting materials:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Izbor kupca..