• Newbie
Bušilica za nokte, USB punjenje bušilica za nokte 30000rpm Mašina za bušenje noktiju mali LCD ekran za domaćinstvo za Salon za nokte
zoom_in

Bušilica za nokte, USB punjenje bušilica za nokte 30000rpm Mašina za bušenje noktiju mali LCD ekran za domaćinstvo

KM 22.70

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Može se koristiti za poliranje manikira i pedikira, kontrolisati smjer rotacije naprijed i nazad, podesiti 0‑30000rpm Mala težina i male veličine, laka za čuvanje i nošenje, može se lako staviti u torbu, savršena za putnu upotrebu. Rotirajuća ručka sa rupama za disipaciju toplote, slobodno zamenite glavu za poliranje, lako se nosite sa raznim problemima sa noktima. Rupa za disipaciju toplote služi za oslobađanje toplote i produžavanje životnog veka. LCD ekran može prikazati brzinu i status kapaciteta baterije, što je pogodnije za rad i jasno zna radni status mašine. Dizajn USB interfejsa, utičnica, računar, power bank i drugi načini napajanja, jednostavan za punjenje. Rotirajuća ručka sa rupama za disipaciju toplote, slobodno zamenite glavu za poliranje, lako se nosite sa raznim problemima sa noktima. Rupa za disipaciju toplote služi za oslobađanje toplote i produžavanje životnog veka. LCD ekran može prikazati brzinu i status kapaciteta baterije, što je pogodnije za rad i jasno zna radni status mašine. Može se koristiti za poliranje manikira i pedikira, kontrolisati smjer rotacije naprijed i nazad, podesiti 0‑30000rpm. Dizajn USB interfejsa, utičnica, računar, power bank i drugi načini napajanja, jednostavan za punjenje. Mala težina i male veličine, laka za čuvanje i nošenje, može se lako staviti u torbu, savršena za putnu upotrebu.Kako koristiti : 1. Odaberite naprijed i nazad na lijevoj strani domaćina prema vašim potrebama. Okrenite dugme za podešavanje brzine, 0-30000rpm, podesite po potrebi.Specifikacija : Stanje : 100% potpuno Novitem tip : bušilica za Ekserematerijal : ABSPower : 42 W način napajanja : Usbattery tip : litijumska baterija (uključeno)kapacitet baterije : 2500mah vrijeme osiguranja : 8 sati upotreba : 0-30000rpmhost veličina : pribl.7 in Features : moderan i prenosiv, velike brzine, male težine.Upotreba : Domaćinstvo, salon za nokte itd. Lista paketa : 1 x Host1 x poliranje Pen1 x USB Cable1 x poliranje Head1 x Manual Note : 1. Molimo dopustite malu grešku zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Drill
Material:
ABS
Power:
42W
Power Supply Mode:
USB
Battery Type:
Lithium Battery (Included)
Battery Capacity:
2500mAh
Endurance Time:
8 Hours
Speed:
0-30000rpm
Host Size:
Approx. 16 x 4.2cm / 6.3 x 1.7in
Features:
Stylish and portable, high speed, light weight.
Uses:
Household, nail salon, etc.
Package List:
1 x Host:
1 x Polishing Pen:
1 x USB Cable:
1 x Polishing Head:
1 x Manual:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..