• Newbie
RXBFD zidni pad-list sto sklopivi zidni sto, računar Kuhinja & amp;trpezarijski sto sa nosačima, 4060cm/4080cm / 40120CM / 40150CM
zoom_in

RXBFD zidni pad-list sto sklopivi zidni sto, računar Kuhinja & amp;trpezarijski sto sa nosačima,

KM 27.45

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

★ Multifunkcionalni sto za uštedu prostora : može se preklopiti kada nije potrebno, može se koristiti kao kancelarijski stolić, spavaća soba ili računarski sto, posao ili igre, kuhinjski trpezarijski sto, radni sto ★ Fleksibilan zidni dizajn-stol možete montirati na zid po željenoj visini u svakom dijelu kuće. ★Čvrsta konstrukcija : sa trouglastim nosačem, sto će stajati stabilno, a metalne šarke i vijak takođe pomažu da se to popravi. ★Premium materijal : koristimo visokokvalitetno masivno drvo kao glavne materijale i metal za hardverske materijale što ga čini dostupnim za dugotrajnu svakodnevnu upotrebu. ★Lako se sastavlja i čisti : možete pogledati detaljna uputstva za montažu da biste završili montažne radove. A čišćenje se može obaviti sa čistom vlažnom krpom. Sklopivi nosači polica od nerđajućeg čelika za teške uslove rada ★ ovi podesivi sklopivi nosači savršeni su za mnoge DIY poslove po kući. Idealno za trgovine, radionice, brodove, kampere, dvorište, sobu, kuhinju, balkon, kupatilo itd. Upotrijebite sklopive šarke za teške uslove rada da napravite plutajući sklopivi stol koji se savija od zida. Napravite sklopivo sjedište na vratima za promjenu obuće. Koristite za izradu sklopivog stola za svoju sobu. Instalirajte sklopivi pult u svoju prikolicu za roštilj ili garažu izgradite sklopivu klupu na ogradi u dvorištu za dodatno sjedenje. Tretman intimnog luka za izbjegavanje neravnina teksturirana radna površina, delikatna i glatka, bolje karakteristike čišćenja : sklopiva, čvrsta i izdržljiva, ušteda prostora, nije lako zarđati, lako se instalira. Specifikacija : Materijal : Drvo komprimirana ploča visoke gustine Boja : Bijela, Smeđa Veličina : 40*60*1.6 CM, 40*80*3cm,40*120*3cm,40*150*3cm(Š*L * V) maksimalno opterećenje oko 8kg(18lb) metoda instalacije 1.Popravite nosač trougla na ploči 2.Označite odgovarajući položaj na zidnom PODSJETNIKU za toplu montažu instalacija treba biti ravna, a vijci postavljeni na mjesto kako biste izbjegli labavljenje. Kratki krak preklopne police za stol sa klupom postavljen je na zid, dok se dugi krak koristi za fiksiranje daske. Molimo vas da poruku ako imate bilo kakvih pitanja ili nisu zadovoljni sa stavkom.Snosit ćemo sve probleme s kvalitetom proizvoda i riješiti ih za vas prvi put.

Material:
Wood High Density Compressed Board
Color:
white,brown
Size:
40*60*1.6CM,40*80*1.6CM,40*80*3CM,40*120*3CM,40*150*3CM(W*L*H)
Max Load about 8kg(18lb):
Instaillation Method:
1.Fix the triangle bracket on the board:
2.Mark the corresponding position on the wall:
WARM REMINDER:
The installation should be level and the screws installed in place to avoid loosening.:
The short arm of the bench table folding shelf is mounted on the wall, while the long arm is used to fix the plank.:
Please message if you have any questions or are not satisfied with the item.We will bear any product quality problems and solve it for you in the first time. :

Izbor kupca..