• Newbie
Novorođenčad dječje djevojke odjeću odjeća za dojenčad dugi rukav ruffle romper cvjetni pant set jesen zimske odjeće za djevojčice
zoom_in

Novorođenčad dječje djevojke odjeću odjeća za dojenčad dugi rukav ruffle romper cvjetni pant set jesen

KM 4.49

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Dječja djevojka ima vrat posade, delikatni rufflled Detalji dizajna s dugim rukavima čine vašu malu bebu tako distribuiranu i atraktivnu, s predivnim poklopcem, otvorima za noge i uzimanje i isključivanje, a dizajn cvjetnih hlača bit će izvanredan kada će biti izvanredan kada će biti izvanredan Djevojčica ga nose Različite modne boje za odabir, izgleda posebno slatko! Svaki detalj dizajniran je za bebu, dajući slobodnom prostoru za bebe da odraste. Slatki dizajn : "Princeza" tiskani dizajni, ova odjeća za novorođenčad donijet će vašu malu sreću i dobit će puno komplimenata. Slojevito ramena od ruffled : cvjetni slojevito rame, učinit će vašu slatkišu tako divan. Odlična dječja odjeća za djevojke. Dizajn gumba Snap : otvori za noge za jednostavno mijenjanje pelena i uzimanje i isključivanje, praktična briga o vašoj bebi. Hlače za cvijeće Bowknot : osjetljive, elegantne i odgovarajuće cvjetne ispisane hlače, slatke odjeće za bebe za jesen zimu. Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama. Molimo vas da dopustite 1-3cm mjerno odstupanje zbog ručnog mjerenja. (1 inča = 2,54 cm). Elastično zatvaranje. Mašinsko pranje. Odličan materijal : pamučna tkanina je najpopularniji izbor za bebe odjeću. Napravljeni su vrhunski od najkvalitetnijeg materijala pamučnog pamuka koji je mekan, ugodan i ugodan za nošenje, prikladan za jesen, zimu i proljeće. Vrhovi stil : vrhovi su dizajnirani da zadrže originalnost bebe. Na vrhu dugih rukava, Crew Neck, dodajemo cvjetni print rubli dizajn na Shoundeler i 'Princess' Pismo čine ovo odijelo više diženije. Zatvaranje prvenstva također čini da se pelene lakše mijenja. Tvoj mali će se diviti. Nježne hlače : elegantne cvjetne tiskane hlače WTIH elastična struka i vrpca koja se može vezati u luk. Impresivniji je isti ispisani podudarni bowknot trake za glavu ide sa hlačama, beba će izgledati super modno u dnevnoj. Raznolikost : Mi biramo ili odabiremo neke svijetle trandy boju kako bismo dodali malo uzbuđenja u svakodnevnu odjeću za bebe. To je poklon, učinit će savršen poklon za svaku mamu u bilo kojoj prilici. Specifikacija : Ovaj set je pogodan za bebe između 0-18 meseci. Imamo različite veličine za različite mjesece.

This set is suitable for babies between 0-18 months. We have different sizes for different months. Each size is considered for your baby's comfort and growth.Please check our size chart before purchase so that you can find the right clothes for your little sweet. :

Izbor kupca..