• Newbie
100 komada motivacijski citat Silikonske narukvice u boji inspirativne gumene narukvice Stretch Unisex narukvice za žene muškarci deca tinejdžeri 20 stilova
zoom_in

100 komada motivacijski citat Silikonske narukvice u boji inspirativne gumene narukvice Stretch Unisex

KM 13.49

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Inspirativne narukvice : trake za rastezljive narukvice u boji štampane su različitim veselim riječima kao što su [nikad ne odustaj], [Budi svoj heroj], [neka tvoja svjetlost zasja] i tako dalje, njihovo nošenje može vam dodati još čari, pokazati svoj stav i učiniti da izgledate cool Prikladne prilike : motivacijske narukvice s citatom dolaze u različitim bojama, svijetle i žive boje čine ih privlačnim i punim veselih osjećaja, pogodnim za rođendansku zabavu, vjenčanje, porodično okupljanje, karnevale, muzičke svečane i druge prilike. Praktični i lijepi poklon : šareni motivacijski narukvici pogodni su za vaše prijatelje i članove porodice kao rođendanski pokloni, praznični pokloni, pokloni za maturu, pokloni za godišnjicu i još mnogo toga, vesele poruke mogu ljudima dati ohrabrenje i moć, svijetle boje se lako slažu s različitom odjećom. Materijal i veličina : rastezljive narukvice u boji su napravljene od silikonskog materijala, meke i udobne za nošenje, prečnika su oko 2,5 inča i širine 0,5 inča, pravilna elastičnost ih čini pogodnim za većinu ljudi i pogodnim za oblačenje i poletanje. Dovoljno za različitu upotrebu : dobićete 100 komada inspirativnih gumenih narukvica u 20 različitih stilova, a svaki stil ima 5 komada, dovoljnu količinu za vaše svakodnevno nošenje i zamjenu, zabavu, takmičenje, školske aktivnosti i drugu upotrebu. Karakteristike : lijep poklon : ove delikatne rastezljive narukvice u boji možete zamotati kao lijepe poklone za svoje prijatelje i porodice kako biste ukrasili njihova mjesta za život, donoseći im različitu radost na sretnim festivalima i istovremeno izražavajući svoju ljubav i blagoslov. Pogodno za nošenje i čuvanje : ove motivacijske narukvice s citatima su male težine i nisu velike veličine, koje ne zauzimaju puno prostora, a neke od njih možete staviti u torbe za šminkanje ili kofere, koje vam odgovaraju. Specifikacija : Boja : Kao prikazane slike Materijal : silikon Veličina : prečnik : 2,5 inča širina : 0,5 inča paket uključeno : 100 x motivaciona ponuda silikonske narukvice napomene : riječi na narukvicama se ne primjenjuju kao zaštitni znakovi ili nazivi brendova, samo za dekoracije. Naš zaštitni znak je Sumind. Molimo dopustite malu grešku veličine zbog ručnog mjerenja.

Color:
as pictures shown
Material:
silicone
Size:
Diameter:
2.5 inches
Width:
0.5 inches
Package included:
100 x Motivational quote silicone bracelets :
Notes:
The words on the bracelets are not applied as trademarks or brand names, just for decorations. Our trademark is Sumind. :
Please allow slight size error due to manual measurement. :
The color may exist slight difference due to different screen displays. :

Izbor kupca..