• Newbie
Fafeicy serito na nitrogen, legura sa komprimiranim cilindrom sa inflacijskim priključkom, 4000N Početna sila 4200 serija, za kompresiju kompresije na plin dušika, cijevi, opruge
zoom_in

Fafeicy serito na nitrogen, legura sa komprimiranim cilindrom sa inflacijskim priključkom, 4000N Početna

KM 158.65

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Svrha : plijesni kompresijski plinski cilindar; Promjer cilindra : cca7in; Prečnik klinača : cca. Proljeće azotnih gasa usvaja klipnu šipku, tvrdoća je visoka nakon finog obrade, a površinska hrapavost dopira oko RA0,02 UM-a. Kad ga koristite, tijelo cilindra ima C obliku na gornji i u obliku slova U na dnu s rupama za vijke M8, što je lako instalirati. Proljeće od azotnih gasa izrađeno je od legure materijala, usvaja integralni proces rezanja i formiranja, što je sigurnije i pouzdanije od zavarivanja cijevi. Postoji luka za inflaciju na strani plinskog opružnog cilindra, koji se može koristiti i za sustave priključenja cijevi. Svrha : plijesni kompresijski plinski cilindar; Promjer cilindra : cca.7in; Prečnik klinača : cca. Proljeće azotnih gasa usvaja klipnu šipku, tvrdoća je visoka nakon finog obrade, a površinska hrapavost dopira oko RA0,02 UM-a. Kad ga koristite, tijelo cilindra ima C obliku na gornji i u obliku slova U na dnu s rupama za vijke M8, što je lako instalirati. Proljeće od azotnih gasa izrađeno je od legure materijala, usvaja integralni proces rezanja i formiranja, što je sigurnije i pouzdanije od zavarivanja cijevi. Postoji luka za inflaciju na strani plinskog opružnog cilindra, koji se može koristiti i za sustave priključenja cijevi. Specifikacija : Vrsta predmeta : azotni plinski opružni materijal : legura Namjena : kompresijski kompresijski kompresijski cilindrični cilindrični cilindrični cilindar : cca. 95,2mm / 3,7in klipni prečnik : cca.4in lista paketa : 1 x opruga za plin nitrogena : 1. Nemojte koristiti opružnu šipku za plin za nitrogen za pričvršćivanje, a navojna rupa na kraju klipne šipke ne može se koristiti kao rupa za podizanje za podizanje. Ne mijenjajte sljedeće aspekte opruge azota : (1) rupe za bušenje na bloku cilindra od opruge dušičnog plina, brtvenog prstena, itd. (2) Klipni štap skraćuje se kako bi se smanjio udar ( 3) Ne obavljajte drugu preradu na oprugu azotnih gasa i njen pribor 3. Ne koristite opruge dušičnog plina za potrebe izvan okvira specifikacija kataloga proizvoda. Ne dozvolite da se benzinski proljeće amonijak vrati slobodno nakon komprimiranja, jer će to nanijeti štetu na unutrašnjoj strukturi.

Item Type:
Nitrogen Gas Spring
Material:
Alloy
Purpose:
Mold compression nitrogen gas cylinder
Cylinder Diameter:
Approx. 95.2mm / 3.7in
Plunger Diameter:
Approx. 60mm / 2.4in
Package List:
1 x Nitrogen Gas Spring:
Note:
1. Do not use the nitrogen gas spring plunger rod for fixing, and the threaded hole at the end of the piston rod cannot be used as a lifting hole for lifting.:
2. Do not modify the following aspects of the nitrogen gas spring:
(1)Drill holes on the cylinder block of the nitrogen gas spring, the sealing ring, etc.:
(2)The piston rod is shortened in order to reduce the stroke:
(3)Do not perform other processing on the nitrogen gas spring and its accessories:
3. Do not use nitrogen gas springs for purposes outside the scope of product catalog specifications.:
4. Do not allow the ammonia gas spring to return freely after being compressed, as this will cause damage to the internal structure.:

Izbor kupca..