• Newbie
DVTEL Molimo da donesite ne koks u kupaonici neonski znak, prilagođeni USB LED neonske svjetla za kupaonicu Zidni ukras Pokloni, bijeli, 40x30cm Hotel Restaurant Bar Kafića
zoom_in

DVTEL Molimo da donesite ne koks u kupaonici neonski znak, prilagođeni USB LED neonske svjetla

KM 64.69

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

★ Visokokvalitetni prilagođeni 3 D rezbarski neonski znakovi, dugi radni vijek, sigurniji i izdržljiviji Može se koristiti i kao noćno svjetlo, za napajanje atmosfere utjecaja i emocija za vašu sobu, osvijetlite svoj život bilo kada, bilo gdje. ★ Jednostavan rad i prikladna instalacija. Nova 3 D rezbarska tehnologija neonska svjetla izrađena su od prozirne akrilne kotačine. Pakovanje sadrži lance i vijke, dva unaprijed izbušena rupa na visokokvalitetnom jasnoj pozadini za jednostavno višanje. ★ 5 V USB snaga i zatamnjeni. LED neonski znak napaja se putem 5 V USB ulaza i pogodni su za ukrašavanje na bilo kojem mjestu. Dolazi s prekidačem zatamnjenja, a možete podesiti svjetlinu neonskih znakova. ★ Eko-prilagođena i ušteda energije. Ovaj osvijetljeni neonski znak isklesan sa 3 D, površinskim i linija gravirajućim tehnologijama, atraktivnim u svim smjerovima. Opremljen je najkvalitetnijom LED svjetlima za uštedu energije, svjetla mogu trajati 10. ★ Izvrsna neonska svjetla emitiraju svijetlo svjetlo, dodajući romantičnu i magičnu atmosferu u boji u vašu sobu. Neonski znakovi su vrlo pogodni za ukrašavanje kuća, dnevnih soba, spavaćih soba, igraonica, restorana, barova, trgovina, kancelarija, rođendana itd. ★ visokokvalitetni prilagođeni 3 D rezbarskim znakovima, sigurnijim i trajnijim. Može se koristiti i kao noćno svjetlo, za napajanje atmosfere utjecaja i emocija za vašu sobu, osvijetlite svoj život bilo kada, bilo gdje. ★ Jednostavan rad i prikladna instalacija. Nova 3 D rezbarska tehnologija neonska svjetla izrađena su od prozirne akrilne kotačine. Pakovanje sadrži lance i vijke, dva unaprijed izbušena rupa na visokokvalitetnom jasnoj pozadini za jednostavno višanje. ★ 5 V USB snaga i zatamnjeni. LED neonski znak napaja se putem 5 V USB ulaza i pogodni su za ukrašavanje na bilo kojem mjestu. Dolazi s prekidačem zatamnjenja, a možete podesiti svjetlinu neonskih znakova. ★ Eko-prilagođena i ušteda energije. Ovaj osvijetljeni neonski znak isklesan sa 3 D, površinskim i linija gravirajućim tehnologijama, atraktivnim u svim smjerovima. Opremljen je najkvalitetnijom LED svjetlima za uštedu energije, svjetla mogu trajati 10. ★ Izvrsna neonska svjetla emitiraju svijetlo svjetlo, dodajući romantičnu i magičnu atmosferu u boji u vašu sobu.

Type:
LED Neon Lights
Power:
USB
Process:
3D carving
Material:
Acrylic back panel
Light Size:
30x20cm, 40x30cm
Packing:
neon lights + hanging chains + screw accessories
Installation:
Wall hanging mountable or free standing
Notes:
1.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.:
2.Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :

Izbor kupca..