• Newbie
Elusso komplet za čišćenje dimnjaka četka za dimnjake-električni pogon za čišćenje kompleta alata za čišćenje sa ojačanim najlonskim fleksibilnim šipkama za čišćenje dimnjaka
zoom_in

Elusso komplet za čišćenje dimnjaka četka za dimnjake-električni pogon za čišćenje kompleta alata za čišćenje

KM 2.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Upotreba proizvoda】 : četka za čišćenje se koristi za čišćenje dimnjaka Kreozot i drugi ostaci u dimnjaku mogu ometati odgovarajuću ventilaciju i potencijalne rizike. Ova četka za čišćenje može efikasno ukloniti mrlje od ulja u dimnjaku koje mogu prouzrokovati požar, čineći dimnjak sigurnijim za upotrebu. 【Primjenjivo na dimnjake】 : četka za čišćenje je spojena na motor i može se povezati s više polova kako bi se proširio raspon čišćenja i koristile rotirajuće čekinje za efikasno čišćenje prašine. Pogodno za metalne dimnjake i dimnjake od opeke različitih promjera i oblika. 【Lako za čišćenje】 : odaberite odgovarajuću izuzetno dugu u skladu sa stvarnom situacijom. Dimnjaci se mogu efikasno očistiti odozdo prema gore. Ovaj proizvod može biti dugačak i do 1 metar po polu. 【Otporno na ogrebotine】 : četka za čišćenje je jednostavna za montažu, jednostavna za korištenje i rad, te neće ogrebati unutrašnju površinu cijevi. 【Ojačani najlonski materijal】 : i osovina i radna glava izrađeni su od ojačanog najlonskog materijala, koji je otporan na habanje, ima dug vijek trajanja i nije ga lako slomiti. Parametri proizvoda : ojačani najlonski materijal, prečnik do 12 mm, izdržljiv i dug radni vek. Može se ponovo koristiti više puta.Dodatna oprema : 8 m kit : sadrži 8 četkica, 1 glavu četke, 1 adapter sa stezaljkom, 1 mali ključ i 1 engleski manual6m komplet : sadrži 6 četkica, 1 glavu četke, 1 adapter stezne glave, 1 mali ključ i 1 Engleski Priručnik.Specifikacija : 1. Dimenzije (približno) : svaki štap je dugačak 1m/39,37 inča i prečnik 12 mm/0,47 inča 2. Materijal : Nylon3. Primjenjivo : Universal Packing list : 1 set četkica za čišćenje dimnjaka idealno za čišćenje dimnjaka od vrha do dna ili kroz kamine, peći za samočišćenje.Može se koristiti sa električnom bušilicom. Sa velikom rotacionom silom, četkanje može ukloniti čak i najtvrdoglavije naslage sa dimnjaka ili dimnjaka. Pomaže u sprečavanju dimnih požara.

1. Dimensions (approximately):
Each rod is 1m/39.37 inches long and 12mm/0.47 inches in diameter
2. Material:
Nylon
3. Applicable:
Universal
Packing list:
1 set of chimney cleaning brushes:
Ideal for cleaning chimneys from top to bottom or through fireplaces, self-cleaning stoves.:
Can be used with electric drill. With high rotational force, brushing can remove even the most stubborn buildup from the flue or chimney. It helps prevent flue fires. :

Izbor kupca..