• Newbie
Kosa Zdjela za pse nagnute posude za kućne ljubimce podignuta široka usta hranilica za pse za hranu za kućne ljubimce posuda za vodu sa odvojivim postoljem
zoom_in

Kosa Zdjela za pse nagnute posude za kućne ljubimce podignuta široka usta hranilica za pse za

KM 10.13

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Dizajn slobodnog nagiba od 360 stepeni】jedinstveno dizajniran na način koji vam omogućava da slobodno podesite položaj posude za najbolje držanje za hranjenje, udobna visina hranjenja promoviše zdravlje varenja i čini vrijeme obroka ugodnijim za vaše kućne ljubimce s artritisom, problemima s vratom ili leđima 【Dizajn slobodnog nagiba od 360 stepeni】jedinstveno dizajniran na način koji vam omogućava da slobodno podesite položaj posude za najbolje držanje za hranjenje, udobna visina hranjenja promoviše zdravlje varenja i čini vrijeme obroka ugodnijim za vaše kućne ljubimce s artritisom, problemima s vratom ili leđima. 【Primjena】može se koristiti u mnogim vrstama malih mačaka i pasa, posebno jednom sa ravnim licem kao što su francuski buldog i Mops. 【Anti-Slip & Anti-prosipanje】dolazi sa donjim dijelom protiv klizanja, psi imaju tendenciju da slažu hranu do ruba, viši okrugli luk čini da hrana ne lako prelazi rub, održava vaš dom čistim i urednim. 【Lako se čisti】podijeljen je na dva dijela : zdjelu za hranu i donju podlogu, može se odvojiti za najbolju zdjelu za udobno i higijenski nahraniti svoje ljubimce. 【Premium materijal】dobro proizveden od plastike vrhunskog kvaliteta, elegantan dizajn posude prilagođen korisniku čini je zdravom za kućne ljubimce za jelo, netoksičnom, ogrebotinom i izdržljivom u upotrebi. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novo Materijal : plastika Veličina : cca. Dužina dna posude : 17cm : 17cm / 6.69 inch ukupna visina posude : 8.34 inch prečnik posude : 17cm/6.69 inch opciona Boja : Bijela,roze pakovanje Uključeno : 1*pets nagnuta posuda Obaveštenje : 1. Molimo dopustite malu grešku zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Condition:
100%brand new
Material:
plastic
Size:
Approx.
Bowl bottom length:
17cm
Bowl total height:
8.5cm/3.34inch
Bowl diameter:
17cm/6.69inch
Optional color:
white,pink
Package Included:
1*Pets Tilted Bowl :
Notice:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..