• Newbie
Edossa 24pcs / set najlon kose drvena ručka vodkolor boja četkica za čišćenje strugača akrilne farbanje umjetničke četkice za boju
zoom_in

Edossa 24pcs / set najlon kose drvena ručka vodkolor boja četkica za čišćenje strugača akrilne

KM 2.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Dizajniran sa kosom protiv probijanja, neće se osloboditi ili raspadati i možete koristiti četke za fokusiranje na svoju sliku i uvijek biti ispunjena kreativnim idejama Idealno za akvalno ulje Gouache karoserije za nokte slikanje minijaturne model model keramičke umjetničke umjetničke umjetničke slike itd. Savršeno za umjetnike studentima tinezeti djecu i slikari svih nivoa. Prekrasna ideja za poklon za vaše prijatelje i porodice koji uživaju u slikarstvu. Torba za pohranu za jednostavno skladištenje i nošenje. Dizajniran sa kosom protiv probijanja, neće se osloboditi ili raspadati i možete koristiti četke za fokusiranje na svoju sliku i uvijek biti ispunjena kreativnim idejama. Idealno za akvalno ulje Gouache karoserije za nokte slikanje minijaturne model model keramičke umjetničke umjetničke umjetničke slike itd. Savršeno za umjetnike studentima tinezeti djecu i slikari svih nivoa. Prekrasna ideja za poklon za vaše prijatelje i porodice koji uživaju u slikarstvu. Torba za pohranu za jednostavno skladištenje i nošenje. Dizajniran sa kosom protiv prosijavanja, neće se osloboditi ili se raspasti i možete koristiti četke za fokusiranje na svoju sliku i uvijek biti ispunjena kreativnim idejama. Lijep boole za ploče u obliku ploča na papiru model model bojom za lakiranje itd.Perfect za umjetnike studentima tinejdžeri i slikari svih nivoa. Pogodan ideja za poklon za svoje prijatelje i porodice koje uživaju u slikanju. Spaziranje za jednostavno skladištenje i prevoz : materijal : najlonski metalni Woodenbrush Dužina : app.06inkolor : AS Slike Requilety Quantity : 24pcs / setpackage uključuju : 1 * Slikarski materijal Imate li pitanja o proizvodu, kontaktirajte me u roku od 24 sata i pružite vam zadovoljavajući odgovor. Za razliku između različitih monitora slika možda neće odražavati stvarne boja predmeta. Hvala! Profesionalni set olovke u boji. Učinak akvarelnog slikanja može se obojiti, a slika je prirodno sanjana; Poklopac uljanom bojom, lako uhvatite bogate linije ekrana i vježbajte temelj slikanja; Olovka topljiva boja, pogodna za ljude : Ima temelj slikanja, karakteristike : to je topljivo u vodi, dodavanje vode može slikati drugi put, dodavanje vode može učiniti učinak prirodnim; Pigment u masnom vodiču, pogodan za početnike, karakteristike : Nerastvorljivo u vodi, boja : prirodna boja, slikarski efekat : svijetlo.

Material:
Nylon Metal Wooden
Brush Length:
app.23cm/9.06in
Color:
As pictures shown
Quantity:
24pcs/set
Package Include:
1*Painting materials:
If you have any questions about the product please contact me we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Due to the difference between different monitors the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Professional color pencil set. The effect of watercolor painting can be painted, and the picture is naturally dreamy; Cover with oil paint, easily grasp the rich lines of the screen, and exercise the foundation of painting; Water soluble color pen, suitable for people:
it has the foundation of painting, features

Izbor kupca..