• Newbie
Brewix kapa za dimnjake, rotirajuća kapa za dimnjake od nerđajućeg čelika Spinner protiv spuštanja jednostavno za postavljanje rotacionih dimnjaka dimnjaci
zoom_in

Brewix kapa za dimnjake, rotirajuća kapa za dimnjake od nerđajućeg čelika Spinner protiv spuštanja

KM 0.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Osnovni prečnik odgovara većini standardnih dimnjaka sa prečnikom baze odgovara standardnim dimnjacima, robusnoj konstrukciji od nerđajućeg čelika Rotirajuća hauba za ventilacione cevi, dimnjake i usisavanje vazduha.Gairing pruža maksimalnu zaštitu bez ometanja performansi dimnjaka. Šešir dizajniran da se okreće dejstvom vetra, tako da što više vetar duva, oštrice se više okreću, a usisnik vazduha je snažniji iznutra prema van. Debela rotirajuća kapa za dimnjak od nerđajućeg čelika : Spinner Anti-Downdraught odgovara većini standardnih Dimnjačkih lonaca veoma efikasna u sprečavanju vetra i povećanju ventilacije. Zaštitite svoj dimnjak od kiše i vlage, što je posebno pogodno za dimnjake koji se ne koriste često.Zadebljane fiksne noge od nerđajućeg čelika; uključuju kompletan komplet za pričvršćivanje. BREWIXChimney poklopac poklopca od nerđajućeg čelika krovni dimnjak dimnjak poklopac poklopca za kišu Poklopac poklopac grejanje izduvna cijev dimnjak kapa za kišu cijev protiv spuštanja zaštita ptica princip proizvoda : koristite prirodni vjetar i razliku u unutrašnjoj temperaturi da izazovete toplotnu konvekciju vazduha da pokreće turbinu da se okreće. Princip proizvoda za korištenje centrifugalne sile i efekta negativnog pritiska za izduvavanje ustajalog zraka u zatvorenom prostoru kruti dizajn i pouzdana metoda instalacije mogu osigurati da je šešir isti kao šešir za dimnjak koji je izdržljiv i estetski tradicionalan.Za jedinstvenu metodu instalacije nisu potrebni nikakvi alati. Univerzalna veličina i jednostavna instalacija za sve krajeve dimnjaka čine ga dobrim rješenjem.Materijal tijela : 304 nehrđajući čeliknaziv proizvoda : nape bez Napespecifikacija : 110/150/160 / 200mmproizvod funkcija : nema energije, velika brzina, visoka preciznost, velika gustina, otpornost na kišu i Dimako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo vam dati zadovoljavajući odgovor u roku od 24 sata!.

110/150/160/200MM:
Product function:
no energy power, high speed, high precision, high density, rain and smoke proof
If you have any questions about our products, please feel free to contact us, we will give you a satisfactory answer within 24 hours! :

Izbor kupca..