• Newbie
Haosie kožna prostirka za prostirku, gumeni zvuk punjenje, kožna ploča za obnarenje, otvor za rezanje otvor za štancanje, 7,87x5,91
zoom_in

Haosie kožna prostirka za prostirku, gumeni zvuk punjenje, kožna ploča za obnarenje, otvor

KM 0.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Efektivna zaštita】 kožna ploča za udaranje dizajnirana je tako da izrezuje kožu bez oštećenja ivica, smanjuje odbijanje i djeluje kao jastuk za zaštitu vaših udaraca i dlijeta 【Smanjuje buku】 Jastuk za jastuk ovog odbora za žigosanje takođe pomaže u smanjenju zvuka koji se emituje tokom rezanja, čineći ga odličan dodatak vašem kožnom kompletu za izradu kože. Izdržljiva】 izrađena od kvalitetnog poliuretana, ova kožna prostirka za rezanje je izdržljiva i otporna na suzmu, sa glatkom površinom koja neće ogrebati kožu ili tkaninu. 【Svestran】 Naš kožni pad za punch pogodan je za upotrebu s različitim alatima, uključujući probijanje rupa, alati za utiskivanje i rezanje kožnih rezača. 【Parametar】 Veličina oko 20 x 15cm / 7,87 x 5,91inch; Debljina : 0,8 cm / 0,31in. Idealno za kožne zanatske / ručno izrađene projekte. 【Efektivna zaštita】 kožna ploča za udaranje dizajnirana je tako da izrezuje kožu bez oštećenja ivica, smanjuje odbijanje i djeluje kao jastuk za zaštitu vaših udaraca i dlijeta. 【Smanjuje buku】 Jastuk za jastuk ovog odbora za žigosanje takođe pomaže u smanjenju zvuka koji se emituje tokom rezanja, čineći ga odličan dodatak vašem kožnom kompletu za izradu kože. Izdržljiva】 izrađena od kvalitetnog poliuretana, ova kožna prostirka za rezanje je izdržljiva i otporna na suzmu, sa glatkom površinom koja neće ogrebati kožu ili tkaninu. 【Svestran】 Naš kožni pad za punch pogodan je za upotrebu s različitim alatima, uključujući probijanje rupa, alati za utiskivanje i rezanje kožnih rezača. 【Parametar】 Veličina oko 20 x 15cm / 7,87 x 5,91inch; Debljina : 0,8 cm / 0,31in. Idealno za kožne zanatske / ručno izrađene projekte. Specifikacija : Materijal : poliuretaneweight : 280gsize : 20 * 15 * 0,8cm / 7,87 * 5,91 * 0,37 Inpackage uključuje : 1 x žigosanje boblbrote : 1. Molimo vas da dozvolite grešku 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Material:
Polyurethane
Weight:
280g
Size:
20*15*0.8cm/7.87*5.91*0.31in
Package Includes:
1 x Stamping Board:
Note:
1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..