• Newbie
Kliješta za uši 3/16 inča Plještavi otvori za bušenje sa 200 komada metalnih ušica Easy Press Hollow Grommet prijenosni ručni ručni Grumket za podešavanje ušiju za platno na kartici
zoom_in

Kliješta za uši 3/16 inča Plještavi otvori za bušenje sa 200 komada metalnih ušica Easy Press Hollow Grommet prijenosni

KM 7.99

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Jednostavan za upotrebu : Easy Press Hollow Grometkets dizajnirani su da se dobro drže rukom, a oni imaju elastičnost, tako da mogu smanjiti pritisak ruku, jednostavan za upotrebu; Dno ušica je cvjetni dizajn, a nije potrebna pranja; Nakon pritiska rupe rupe, dno će se prirodno savijati Ono što ćete dobiti : Paket dolazi s 1 komadom kliješta u zupčastim ušicama i 200 komada metalnih ušica, dovoljnim količinama i kombinacijama za vas da udovoljite svojim zahtjevima u svakodnevnom životu. Izdržljiv materijal : Naše rupe za bušenje natpise se od metalnih materijala, oni su izdržljivi, oni su izdržljivi, višekratni, pouzdani i čvrsti, koji nisu lako slomiti ili deformirati, možete ih koristiti dugo i puno vremena. Informacije o veličini : unutarnji promjer metalnog ušica je cca. 3/16 inča, vanjski promjer je cca. 0,29 inča, a duljina barela je cca. 0,27 inča, odgovarajuće veličine za upotrebu. Različite aplikacije : Ovaj poklopac rupa za bušenje, set alata može pritisnuti ušima u mnogo materijala, poput tkanina, kože, kaiševa, plastike, akrila, platna, antilop, papir, karton, ne samo da ga ne koristite za udaranje rupa u bilježnicama, knjigama , Karte, ali također ga koriste za udaranje rupa na odjeći, vrećama, cipelama, pojasevima i tako dalje. Jednostavan za upotrebu : Easy Press Hollow Grometkets dizajnirani su da se dobro drže rukom, a oni imaju elastičnost, tako da mogu smanjiti pritisak ruku, jednostavan za upotrebu; Dno ušica je cvjetni dizajn, a nije potrebna pranja; Nakon pritiska rupe rupe, dno će se prirodno savijati. Ono što ćete dobiti : Paket dolazi s 1 komadom kliješta u zupčastim ušicama i 200 komada metalnih ušica, dovoljnim količinama i kombinacijama za vas da udovoljite svojim zahtjevima u svakodnevnom životu. Izdržljiv materijal : Naše rupe za bušenje natpise se od metalnih materijala, oni su izdržljivi, oni su izdržljivi, višekratni, pouzdani i čvrsti, koji nisu lako slomiti ili deformirati, možete ih koristiti dugo i puno vremena. Informacije o veličini : unutarnji promjer metalnog ušica je cca. 3/16 inča, vanjski promjer je cca. 0,29 inča, a duljina barela je cca. 0,27 inča, odgovarajuće veličine za upotrebu. Različite aplikacije : Ovaj poklopac rupa za bušenje, set alata može pritisnuti ušima u mnogo materijala, poput tkanina, kože, kaiševa, plastike, akrila, platna, antilop, papir, karton, ne samo da ga ne koristite za udaranje rupa u bilježnicama, knjigama , Karte, ali također ga koriste za udaranje rupa na odjeći, vrećama, cipelama, pojasevima i tako dalje.

Material:
metal
Color:
as pictures shown
Size:
as pictures shown
Quantity:
201 pieces in total
Package includes:
200 x Grommets eyelets :
1 x Eyelet hole punch pliers :
Note:
Please allow a little error on the size due to manual measurement. :
The color might exist slightly difference due to different displays. :
Small items are included, please keep away from little kids. :
Please pay attention to the direction of the buttonhole and the pliers, the wrong direction will cause damage to the button hole. :
The bottom of the eyelet is of flowering design, and no washer is needed. :

Izbor kupca..