• Newbie
DIY WAX brtvena peć za topljenje sa kašikom za brtvljenje voska pogodan vosak za topljenje grijača sef za kovertu Dekorativno
zoom_in

DIY WAX brtvena peć za topljenje sa kašikom za brtvljenje voska pogodan vosak za topljenje grijača

KM 4.99

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

DIY ENAMEL SEAMEL Peć za topljenje Pogodan vosak Grejač za topljenje siguran vosak Ispiši grijanje MELTER višenamjenski za kovertu Dekorativno Višenamjenska : Vrlo je pogodna za izradu pozivnica za vjenčanje, božićne pisma, hvala kartama, mapama, vintage slovima, rukopisima, koverte, paketima, čestitke, zanatlije, zaptivače za poklone, čaj ili kozmetičku ambalažu, pozivnice za čaj ili drugo Craft projekti. Rapidna toplinska provodljivost : metalna ploča na peći za emajl ima rupe, što ima dobru toplinu, može prikupiti toplinu da skrati vrijeme topljenja, uz održavanje zračnog protoka za stabilizaciju vatre bez gori i osiguranje sigurnosti. Alati za početnike : Set marke za omotnicu voska sadrži sve što vam je potrebno za kovertu voska, što je vrlo pogodno za početnike za početak učenja. Uz ovaj skup alata za brtvljenje papira za papir, možete napraviti vlastiti kreativni i jedinstveni dizajn koverte. Jednostavan za upotrebu : Stavite neku brtvu voska u vosak zapečaćene kašikom, a zatim zapalite svijeću da ga zagrijavate. Sačekajte da se vosak topi. Sipajte rastopljeni vosak u koverte, slova, kartice ili bilo koje drugo mjesto koje želite zapečati. Pritisnite brtvu na rastopljeni vosak, pričekajte nekoliko sekundi da se vosak ohladi, a zatim ponovo pomaknite brtvu. DIY ENAMEL SEAMEL Peć za topljenje Pogodan vosak Grejač za topljenje siguran vosak Ispiši grijanje MELTER višenamjenski za kovertu Dekorativno. Višenamjenska : Vrlo je pogodna za izradu pozivnica za vjenčanje, božićne pisma, hvala kartama, mapama, vintage slovima, rukopisima, koverte, paketima, čestitke, zanatlije, zaptivače za poklone, čaj ili kozmetičku ambalažu, pozivnice za čaj ili drugo Craft projekti. Rapidna toplinska provodljivost : metalna ploča na peći za emajl ima rupe, što ima dobru toplinu, može prikupiti toplinu da skrati vrijeme topljenja, uz održavanje zračnog protoka za stabilizaciju vatre bez gori i osiguranje sigurnosti. Alati za početnike : Set marke za omotnicu voska sadrži sve što vam je potrebno za kovertu voska, što je vrlo pogodno za početnike za početak učenja. Uz ovaj skup alata za brtvljenje papira za papir, možete napraviti vlastiti kreativni i jedinstveni dizajn koverte. Jednostavan za upotrebu : Stavite neku brtvu voska u vosak zapečaćene kašikom, a zatim zapalite svijeću da ga zagrijavate.

Origin:
Mainland China
Model Number:
Wax Seal Stamp Set
Use:
Decoration
Set Type:
YES
Color:
White,Black,Dark Green,Green,Dark Blue,Pink,Dark Brown
Material:
Metal, Wood
Size of enamel furnace:
diameter
Spoon size:
10.5*3.5cm/4.13*1.38inch
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :
Package includes:
1 x Enamel furnace:
1 x Spoon:

Izbor kupca..