• Newbie
Cross-Stich makaze, retro škare za vez, DIY Craft Tools Ergonomska ručka Zaštita škara sa poklopcem 2pcs vezenje za prijatelje za prijatelje
zoom_in

Cross-Stich makaze, retro škare za vez, DIY Craft Tools Ergonomska ručka Zaštita škara sa poklopcem 2pcs vezenje

KM 6.21

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Mogućnost mogu prekriti škare i sigurno ih čuvati bez povrede ili rezanja prstiju Može dobro zaštititi malene vrhove škara iz prašine, mrlja i drugih stranih objekata kada se ne koriste, donoseći vam puno pogodnosti. Retro škare široko se koriste u vezom, šivanju, krojaču, oblikovanju obrva itd. Također velika privatna kolekcija za one koji vole sakupljati antikvitete. Usvojite proces vrućeg kovanja, škare će biti oštrine vrućim kovanjem, možete bez problema smanjiti papir, krpu i nokte. Škare za vezenje dizajnirane su s ergonomskom ručkom i jednostavni su zadržite, kompaktne veličine i lagana težina olakšavaju pohranjivanje i ne zauzimaju mnogo prostora. Vozila čelika visoke karža, boja je luksuzna i ne blijedi, izgled je high, funkcija je potpuna, dizajn ima snažnu vizualnu privlačnost. Mogućnost mogu prekriti škare i sigurno ih čuvati bez povrede ili rezanja prstiju. Može dobro zaštititi malene vrhove škara iz prašine, mrlja i drugih stranih objekata kada se ne koriste, donoseći vam puno pogodnosti. Retro škare široko se koriste u vezom, šivanju, krojaču, oblikovanju obrva itd. Također velika privatna kolekcija za one koji vole sakupljati antikvitete. Usvojite proces vrućeg kovanja, škare će biti oštrine vrućim kovanjem, možete bez problema smanjiti papir, krpu i nokte. Škare za vezenje dizajnirane su s ergonomskom ručkom i jednostavni su zadržite, kompaktne veličine i lagana težina olakšavaju pohranjivanje i ne zauzimaju mnogo prostora. Vozila čelika visoke karža, boja je luksuzna i ne blijedi, izgled je high, funkcija je potpuna, dizajn ima snažnu vizualnu privlačnost. Vozila čelika visokog karža, boja je luksuzna i ne blijedi, izgled je high, funkcija je potpuna, dizajn ima snažan vizuelni žalbu2. Usvojite vrući proces kovanja, škare će biti oštrine vrućim kovanjem, možete izrezati papir, krpu i nokte bez ikakvih problema3. Retro škare široko se koriste u vezom, šivanju, krojaču, oblikovanju obrva itd. Također izvrsna privatna kolekcija za one koji vole sakupljati antikvitete4. Škare za vez dizajnirane su s ergonomskom ručkom i jednostavni su zadržite, kompaktne veličine i lagana težina olakšavaju pohranjivanje i ne zauzimaju mnogo prostora5. Mogućnost mogu prekriti škare i sigurno ih čuvati bez povrede ili rezanja prstiju.

Item Type:
Retro Scissors
Specification:
2Pcs scissors, 2pcs covers
Purpose:
Necessary for embroidery, sailor, sewing, and production. For friends who like sewing or DIY, protecting scissors are also good gifts.
Size:
Approx. 9.5 x 4.7cm / 3.7 x 1.9in
Package List:
2 x Covers:
2 x Scissors:

Izbor kupca..