• Newbie
Lateks bijeli baloni za zabavu 100 kom 12 inčni makaronski bijeli baloni za rođendan za tuširanje za bebe Vjenčani angažman za angažman festivala piknik ili bilo koji prijatelj i ukrase porodice i porodične zabave
zoom_in

Lateks bijeli baloni za zabavu 100 kom 12 inčni makaronski bijeli baloni za rođendan za tuširanje

KM 1.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Specifikacija balona : Balloni pastelnog u boji su najpopularniji ove godine Bijeli baloni su najbolja kompanija za ove pastelne balone. Najbolji je izbor za vašu drugu temu. Najbolje vrijeme i boravak : Najbolja veličina kada je napuhana 12 inča. U međuvremenu, njegova boja je takođe najbolja. Baloni za lateks mogu se napuniti vazduhom i helijumom. Dugotrajni baloni ispunjeni zrakom ostat će puni mjesec dana, dok će sa helijuma ostati 24 sata. Kvaliteta i aplikacije : Ovi bijeli baloni lateksa su izdržljivi i 20% deblji od prosječnih balona za lateks. Mogu se ponovo upotrijebiti za sve unutarnje i vanjske ukrase stranke. Kao i tuš za bebe, dječja prostorija, proljetni vrt, diplomiranje, ljetna zabava itd . Pažnja i upozorenje : Određena razlika u boji javlja se nakon inflacije, ali efekt boje će biti bolji. Nemojte prevrnuti pastelni balone i izbjegavajte i sunčanje, pregrijavanje, šiljasti objekt i prekomjerno trenje. Zbog automatskog sustava pakiranja, molimo vas da shvatite da su bilo koja rupa ili pakirani baloni na 1-3 kom. Za jedan baloni za jedan paket normalna je fenomen. Sigurnost : Ovi baloni su sve netoksično i ekološki prihvatljivo. Specifikacija balona : Balloni pastelnog u boji su najpopularniji ove godine. Bijeli baloni su najbolja kompanija za ove pastelne balone. Najbolji je izbor za vašu drugu temu. Najbolje vrijeme i boravak : Najbolja veličina kada je napuhana 12 inča. U međuvremenu, njegova boja je takođe najbolja. Baloni za lateks mogu se napuniti vazduhom i helijumom. Dugotrajni baloni ispunjeni zrakom ostat će puni mjesec dana, dok će sa helijuma ostati 24 sata. Kvaliteta i aplikacije : Ovi bijeli baloni lateksa su izdržljivi i 20% deblji od prosječnih balona za lateks. Mogu se ponovo upotrijebiti za sve unutarnje i vanjske ukrase stranke. Kao i tuš za bebe, dječja prostorija, proljetni vrt, diplomiranje, ljetna zabava itd . Pažnja i upozorenje : Određena razlika u boji javlja se nakon inflacije, ali efekt boje će biti bolji. Nemojte prevrnuti pastelni balone i izbjegavajte i sunčanje, pregrijavanje, šiljasti objekt i prekomjerno trenje. Zbog automatskog sustava pakiranja, molimo vas da shvatite da su bilo koja rupa ili pakirani baloni na 1-3 kom. Za jedan baloni za jedan paket normalna je fenomen.

Pastel color balloons is the most popular this year. The white balloons are best company for these pastel balloons. It is a best choice for your different theme party. :

Izbor kupca..