• Newbie
Zadebljana krpa za čišćenje čarobnjaka, krpa za čišćenje mikrofibra za višekratnu upotrebu za prašinu, prozore, kuhinjsko posuđe, automobile
zoom_in

Zadebljana krpa za čišćenje čarobnjaka, krpa za čišćenje mikrofibra za višekratnu upotrebu za prašinu,

KM 4.49

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Nema zaostalih pruga : mikrofiber je odličan za uklanjanje krhotina od ogledala i prozora bez grebena površine Za staklo, prozore, ogledala, vetrobranska stakla za automobile, pa čak i nehrđajući čelik. Bez obzira : krpe od mikrovlakana su čvrsto tkane da bi ih zadržali od napuštanja linta! Upotrijebite ih na ogledala i prozore da biste apsorbirali vlagu i obrišite one trajne pruge. Nema kompliciranih koraka za upotrebu : samo mokri, obrišite, isperite i ponovo koristite. Lako je 1,2,3! Zadebljana magična krpa za čišćenje. Ponovna upotreba : Za čišćenje i sušenje stakla. Microfiber je odličan za uklanjanje krhotina od stakla bez grebanja i trljanja ostalih pruga. Plus, mašine se mogu pratiti i ostati efikasni kroz stotine pereva. Svestrana upotreba : Možete ih koristiti na bilo kojoj glatkoj, ne poroznoj površini! Može se koristiti za čišćenje računara, mrlje od ulja, stolova, aparata, čajnika, prozora, automobila, interijera, ogledala, slavina, peći, posuđa, čaša, pa čak i nehrđajućeg čelika. Nema zaostalih pruga : mikrofiber je odličan za uklanjanje krhotina od ogledala i prozora bez grebena površine. Za staklo, prozore, ogledala, vetrobranska stakla za automobile, pa čak i nehrđajući čelik. Bez obzira : krpe od mikrovlakana su čvrsto tkane da bi ih zadržali od napuštanja linta! Upotrijebite ih na ogledala i prozore da biste apsorbirali vlagu i obrišite one trajne pruge. Nema kompliciranih koraka za upotrebu : samo mokri, obrišite, isperite i ponovo koristite. Lako je 1,2,3! Zadebljana magična krpa za čišćenje. Ponovna upotreba : Za čišćenje i sušenje stakla. Microfiber je odličan za uklanjanje krhotina od stakla bez grebanja i trljanja ostalih pruga. Plus, mašine se mogu pratiti i ostati efikasni kroz stotine pereva. Svestrana upotreba : Možete ih koristiti na bilo kojoj glatkoj, ne poroznoj površini! Može se koristiti za čišćenje računara, mrlje od ulja, stolova, aparata, čajnika, prozora, automobila, interijera, ogledala, slavina, peći, posuđa, čaša, pa čak i nehrđajućeg čelika. Zadebljana krpa za čišćenje čarobne čišćenja, za višekratna posuda za prašinu, prozori, kuhinjski pribor za odgorene krpe za čišćenje mikrofibra, krpe za prašinu, prozori, krpa za zadebljanu čarogificiranje, zakrka za čišćenje od mikrofibra za prašinu, prozore, posuđe, posuđe, Specifikacija automobila : Materijal : Superfine Fiber Boja : crna, siva Veličina : 30 * 30cm paket uključuje : 5/10 / 15pcs * zadebljana čarobna krpa za čišćenje : Napomena : 1.

Material:
Superfine fiber
Color:
Black, Gray
Size:
30*30cm
Package Includes:
5/10/15pcs * Thickened Magic Cleaning Cloth:
Note:
Note:
1. Actual fabric colors may be slightly different from online colors due to different computer display and light brightness.:
2. Please allow 1-3cm differs due to manual measurement, thanks (1 cm=0.39 inch,1 inch=2.54 cm):
3.If you encounter any problems when buying and using our products, please contact us in time, we will serve you 24 hours. :

Izbor kupca..