• Newbie
3 u 1 Window Clearder Cleaner, komplet za čišćenje prozora za unutarnji / vanjski visoki prozor, alat za čišćenje prozora za pranje automobila za glatko brušenje za kućnu kuhinju
zoom_in

3 u 1 Window Clearder Cleaner, komplet za čišćenje prozora za unutarnji / vanjski visoki prozor, alat za

KM 1.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

3 u 1 Alat za čišćenje prozora】 10,12 x 8,46inches, samostalno zalijevanje, spužva, četkica za spužvu, dvostrano obrišite Zajednički dijelovi četkice čišćenja izrađeni su od fleksibilnih materijala koji se lako u skladu s zemljom i čine čišćenje lakšim. Alat za čišćenje prozora za automobilski unutarnji vanjski viši prozor. 【Čišćenje prozora】 Čišćenje Windows može biti težak ako nemate ispravne alate da biste obavili posao ispravno. Dodajte ovu korisnu cijev u svoje kućice za kućište, tako da ćete moći dobiti sve staklene površine u svojoj kući čistim i bez pruga ili kapljica. Koristite ovaj alat na kliznim staklenim vratima, prozorima, ogledalima i još mnogo toga. 【Očistite vjetrobransko staklo】 Dodajte ovaj bijeli i zeleni vjetrobransko staklo na vaš komplet za pranje automobila. Lako uklanja vodu s bilo koje staklene površine kako bi se spriječilo da se vodene mrlje i ostatak tvrdog voda. Uz ovaj čudak, sigurno ćete dobiti jasan pogled. Bilo da volite čistiti automobil kod kuće ili ga izvesti kroz autopraonica, ovo je sjajno sredstvo kojeg je imao na ruci. 【Dolazi sa bocom za raspršivanje】 Naš automobilski čuvar dolazi sa bocom za raspršivanje tako da možete špricati više vode na vjetrobransko staklom kada vam treba. Možete napuniti i bocu za raspršivanje otopinom sapuna i vode da biste bolje očistili prozore vašeg automobila. Osim toga, ova boca za raspršivanje je odvojiva da bi vam lakše napustili da ga lakše napunite. 【Široka primjena】 Jednostavno čistoća vrata za tuširanje, prozori, pločice, ogledala, kupaonica, kuhinja, palube, terase i mnoge druge površine s svestranim cijenama. 3 u 1 Alat za čišćenje prozora】 10,12 x 8,46inches, samostalno zalijevanje, spužva, četkica za spužvu, dvostrano obrišite. Zajednički dijelovi četkice čišćenja izrađeni su od fleksibilnih materijala koji se lako u skladu s zemljom i čine čišćenje lakšim. Alat za čišćenje prozora za automobilski unutarnji vanjski viši prozor. 【Čišćenje prozora】 Čišćenje Windows može biti težak ako nemate ispravne alate da biste obavili posao ispravno. Dodajte ovu korisnu cijev u svoje kućice za kućište, tako da ćete moći dobiti sve staklene površine u svojoj kući čistim i bez pruga ili kapljica. Koristite ovaj alat na kliznim staklenim vratima, prozorima, ogledalima i još mnogo toga.

Material:
Plastic
Type:
Double-sided wipe
Color:
yellow, blue, white
Size:
as shown
Package Contents:
1*3 in 1 Window Cleaning Tool for Car Indoor Outdoor High Windows:
Note:
Due to manual measurements, please allow slight measurement deviations.:
Due to the different display and lighting effects, the actual color of the item may be slightly Different from the color displayed on the picture. :

Izbor kupca..