• Newbie
Hanxiaoyishop WC četka Dugo ručna toaletnu četkicu prihvaća bazu dizajn četkice za wc, jednostavna toaletna četkica domaćinstvo kupatilo za čišćenje četkica za čišćenje alata za čišćenje. Četkica za čiste
zoom_in

Hanxiaoyishop WC četka Dugo ručna toaletnu četkicu prihvaća bazu dizajn četkice za wc, jednostavna toaletna

KM 5.25

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

To nije samo sredstvo, već i više kao dekor za kupatilo Ergonomska toaletna četkica je profesionalno dizajnirana za vaše kupatilo, što vašu kupatilo čini učinivim i modernim. 360 stepeni čisti sve vrste teško dostupnih dijelova, poput pod obodom, unutar cijevi, ne ostavljajući mrtve uglove, kako bi se osiguralo da je kupaonica čista. Toaletna četkica za dugovezionicu : Dizajn je jednostavan i kompaktan, lijep i praktičan i može uštedjeti prostor. Toaletna četkica izrađena je od najboljeg PP materijala, snažnog i neće proliti kosu, izdržljive i ekonomične. Neće oštetiti glazuru, čist je i nema mrtve krajeve i čvrsto je postavljen na toalet i detaljno je očišćen. Toaletne čekinje izrađene od PP materijala mogu učinkovito čistiti mrlje. Meke čekinje idu duboko u utor toaleta i drže se unutrašnjeg zida da očiste bez mrtvih uglova i ispere vodom bez napuštanja mrlja, čineći ga higijenskim. Pukotine i mrlje lako se uklanjaju, čiste i higijenske. To nije samo sredstvo, već i više kao dekor za kupatilo. Ergonomska toaletna četkica je profesionalno dizajnirana za vaše kupatilo, što vašu kupatilo čini učinivim i modernim. 360 stepeni čisti sve vrste teško dostupnih dijelova, poput pod obodom, unutar cijevi, ne ostavljajući mrtve uglove, kako bi se osiguralo da je kupaonica čista. Toaletna četkica za dugovezionicu : Dizajn je jednostavan i kompaktan, lijep i praktičan i može uštedjeti prostor. Toaletna četkica izrađena je od najboljeg PP materijala, snažnog i neće proliti kosu, izdržljive i ekonomične. Neće oštetiti glazuru, čist je i nema mrtve krajeve i čvrsto je postavljen na toalet i detaljno je očišćen. Toaletne čekinje izrađene od PP materijala mogu učinkovito čistiti mrlje. Meke čekinje idu duboko u utor toaleta i drže se unutrašnjeg zida da očiste bez mrtvih uglova i ispere vodom bez napuštanja mrlja, čineći ga higijenskim. Pukotine i mrlje lako se uklanjaju, čiste i higijenske. Toaletna četkica s pojedinim držačem pruža jednostavnu i diskretnu pohranu koja drži podove čistom i suhom; Urezuje se uredno pored toaleta; Neklizajuća, neklizačka pjenasta baza zadržava četkicu za posudu sigurna; Stanja do svakodnevnog društva : Creative WC set četkica : PP + nehrđajući čekinje Pecifikacija : 19 inča * 5,1 inča * 5,1 inča Qui CKly : 1.

19 inches * 5.1 inches * 5.1 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manual measurement, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Izbor kupca..