• Newbie
Hanxiaoyishop WC Skladište kutije za spremište za toalet sa postoljem za kućnu točku brvnara Nema mrtvih krajeva Podesite wc čišćenje četkica kreativna toaletna četka
zoom_in

Hanxiaoyishop WC Skladište kutije za spremište za toalet sa postoljem za kućnu točku brvnara Nema

KM 3.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

To nije samo sredstvo, već i više kao dekor za kupatilo Ergonomska toaletna četkica je profesionalno dizajnirana za vaše kupatilo, što vašu kupatilo čini učinivim i modernim. 360 stepeni čisti sve vrste teško dostupnih dijelova, poput pod obodom, unutar cijevi, ne ostavljajući mrtve uglove, kako bi se osiguralo da je kupaonica čista. Skladište kutija WC četka : jednostavan za upotrebu. Postoje ventilacijske rupe sa strane polica za pohranu, što je lako sušiti. Lakat dizajn glave polipropilenske četke pogodan je za čišćenje toaletnog jaza. Debele i jake čekinje mogu lako ukloniti prljavštinu, pogodna za čišćenje bilo kojeg ugla toaleta. Toaletna četkica s pojedinim držačem pruža jednostavnu i diskretnu pohranu koja drži podove čistom i suhom; Urezuje se uredno pored toaleta; Neklizajuća, neklizačka pjenasta baza zadržava četkicu za posudu sigurna; Stanje do svakodnevnog društva : toaletni četkica Mamaterijal : PPSECifikacija : 13,5 inča * 3,1 inča * 3,1 inča squickly : 1. Provjerite boju i veličinu prije kupnje. Fotografije proizvoda ne uključuju proizvode osim proizvoda. Imajte na umu da zbog različitih monitora mogu biti blage razlike u boji, molim vas oprostite mi. Gornji podaci su samo za referencu, veličina je ručno mjerenje, greška je 1-3 cm, molim vas, hvala. Ako pronađete bilo kakve probleme sa našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila, ovaj problem ćemo riješiti što je prije moguće. Dobrodošli u dijeljenje i povratne informacije da vam pruže bolji proizvodi i usluge.

13.5 inches * 3.1 inches * 3.1 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manual measurement, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Izbor kupca..