• Newbie
Shtffw toaletni četkica za toalet za čišćenje kupaonice Držač za čišćenje alata s bazom za čišćenje kućnog čišćenja
zoom_in

Shtffw toaletni četkica za toalet za čišćenje kupaonice Držač za čišćenje alata s bazom za čišćenje kućnog čišćenja

KM 1.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Toaletna četkica uglavnom se izrađuje od papirne i izdržljivog od nehrđajućeg čelika PP materijala, koji ima dobru fit, dobar brisanje i dolje cijene svojstva i može prodrijeti u uglove i praznine Toaletna četkica sa nosačem i šehurnim dizajnom otvora osiguravaju da voda na četki brže isparava i izbjegava neugodne mirise. Zidna toaletna četkica prihvaća dizajn ladice za skladištenje vode, koji može pohraniti vodu u ladicu kako bi se spriječilo da mrlje vode ostane na podu. Toaletna četkica ima pincetu za čišćenje na vrhu ručke, tako da možete lako očistiti kosu i nečistoće na sudoperu i kadu, a da ne budu prljavi. Uvijek smo spremni odabrati najbolje kvalitete i najnovije proizvode, služimo samo kupcima, sretnu kupovinu!. Specifikacija : Četkica za čišćenje : 53 * 8.8cmcolor : Silver Material : nehrđajući čelik : kupaonica Kucnient spremište i uštedu prostora sa nosačem i šupljim dizajnom otvora osiguravaju brže i izbjegava neugodne mirise Toaletna četka ima dobro uklapanje, dobre i prema dolje i može prodrijeti u uglove i praznine. Slobodno nas kontaktirajte, riješit ćemo problem za vas u roku od 24 sata!.

Product name:
cleaning brush
Size:
53*8.8cm
Color:
silver
Material:
stainless steel
Scope of application:
bathroom
Convenient storage and save space.:
The toilet brush with bracket and the hollow drain hole design ensure that the water on the brush evaporates faster and avoids unpleasant odors:
The toilet brush has good fit, good wiping and downward squeezing properties, and can penetrate into corners and gaps.:
High-strength anti-oxidation and corrosion-resistant manufacturing:
Package includes:
1 * Cleaning brush:
Welcome to our store, if you have any questions about the product, please feel free to contact us, we will solve the problem for you within 24 hours! :

Izbor kupca..